طرز تهیه کیک انار ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک انار ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک انار ساده
کیک انار یکی از انواع شیرینی های مخصوص فصل پاییز است که طعمی جذاب و بسیار لذیذ دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک انار ساده به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد ساده برای کیک انار | |
آرد قنادی | 2 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
قند | 1 فنجان |
آب انار | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس کیک | |
اب | 1 فنجان |
آب انار | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
پودر قند یا شکر | 1 فنجان |
طرز تهیه کیک انار ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک انار خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب و جادار انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل آن می ریزیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد خامه ای و کشدار شوند.
مرحله دوم
حالا روغن مایع و آب انار را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، دوباره هم می زنیم تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را 2 بار در ظرفی جداگانه الک کرده و دوباره در الک بریزید.
سطح سوم
حالا در ۲ مرحله مخلوط آرد را روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. سپس با همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم فر گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل قالب را با کره چرب می کنیم و مقداری آرد می پاشیم. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا حباب های داخل کیک از بین برود.
مرحله پنجم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه اجازه می دهیم کیک کاملا بپزد. در صورت نبود فر یک قابلمه مناسب و بزرگ انتخاب می کنیم سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه را روی شعله شعله می گذاریم و می گذاریم قابلمه کاملا داغ شود. سپس داخل قابلمه چند کاتر قرار می دهیم تا قالب به کف قابلمه نرسد سپس قالب را داخل قابلمه روی کاترها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا درب بخارپز را بگذارید سپس درب قابلمه را بگذارید و بگذارید کیک 1/30 دقیقه بپزد. سپس یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو می کنیم تا کیک را تست کنیم. اگر چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته شده است.
مرحله هشتم
در این مرحله که کیک پخت، آن را در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود. در حالی که کیک در حال خنک شدن است سس را آماده کنید. برای این منظور ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس آب را به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا پودر قند یا شکر را داخل آب بریزید سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد آب انار را به مخلوط نشاسته ذرت اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
سرگرمی روز به هم زدن سس ادامه می دهیم تا به قوام فرنی برسد. سپس کیک را به ظرف مورد نظر تبدیل می کنیم سپس سس را روی کیک می ریزیم. می توانید روی کیک را با دانه های انار تزئین کرده و با چای زعفران میل کنید. نوش جان.
5
2