آشپزی

طرز تهیه کیک انبه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک انبه

کیک انبه یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انبه برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک انبه
یک تخم مرغ 3 عدد
قند ¾ فنجان
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پوره انبه ¾ فنجان
آب گرم ½ فنجان
روغن مایع ½ فنجان
ارد 2 فنجان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم کیک انبه
ژل آلوئه ورا 1 قطعه
آب جوش 1 فنجان
پوره انبه ¾ فنجان
بستنی وانیلی در یک فنجان 1 قطعه

طرز تهیه کیک انبه

مرحله اول

برای تهیه کیک انبه خوشمزه ابتدا کیک را به این صورت که تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل در ظرف مناسبی ریخته سپس با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم می زنیم.

مرحله دوم

وقتی مخلوط تخم مرغ کشدار و کرمی شد، روغن مایع، آب و پوره انبه را متوالی به کاسه اضافه می کنیم و بعد از هر بار اضافه کردن به مدت 10 ثانیه هم می زنیم تا مایه کیک اصلی یکدست شود.

سطح سوم

حالا ۱ قاشق غذاخوری آرد را جدا کرده و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و ۳ بار با بکینگ پودر الک کنید سپس در چند مرحله به ظرف اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر کیک یکنواخت شد، هم زدن را متوقف می کنیم، داخل قالب مناسب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد می پاشیم. توجه داشته باشید که لازم نیست کناره های قالب را چرب کنید.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک قابلمه بزرگ را روی آن قرار دهید.

مرحله ششم

در این مرحله یک حلقه یا کاتر در قابلمه قرار می دهیم و فرم را روی حلقه قرار می دهیم تا فرم تماس مستقیم با ته دیگ نداشته باشد. حالا درب قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید کیک به مدت 1 ساعت روی آتش بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هشتم

اگر خمیر کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبد، کیک کاملا پخته شده است. حالا قالب را از قالب خارج کنید سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله نهم

در این مرحله سس ژله را به این صورت که ژل آلوئه ورا را با آب جوش در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم، ژله را روی اجاق گاز گرم می کنیم.

مرحله دهم

حالا اجازه دهید ژله با دمای محیط تنظیم شود سپس بستنی را که به دمای محیط رسیده است به همراه پوره انبه داخل کاسه با ژله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس داخل قالب را با سلفون می پوشانیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله دوباره کیک را در قالب قرار می دهیم و ژله بستنی را روی کیک می ریزیم. حالا قالب را به مدت 1 روز در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله دوازدهم

سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر روی کیک را با سس انبه، آلبالو و توت فرنگی تزیین کرده و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا