آشپزی

طرز تهیه کیک انگلیسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک انگلیسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک انگلیسی

کیک انگلیسی یکی از معروف ترین و بسیار خوشمزه ترین کیک های انگلستان است که معمولا در کافه ها سرو می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انگلیسی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کیک انگلیسی
آرد سفید 2 فنجان
یک تخم مرغ بزرگ 4 عدد
قند 1 فنجان
شیر نر ½ فنجان
روغن مایع ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو کافی

طرز تهیه کیک انگلیسی

مرحله اول

برای تهیه یک کیک انگلیسی خوشمزه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده سپس در 2 کاسه جداگانه می ریزیم. سپس سفیده ها را با همزن برقی بزنید و یک سوم شکر را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

حالا سفیده را به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا سفید و حجیم شود و اگر کاسه را برگردانیم مواد از ظرف نریزد. سپس وانیل و شکر باقیمانده را به زرده ها اضافه می کنیم و با چکش برقی هم می زنیم.

سطح سوم

در این مرحله که مخلوط زرده شفاف و کشدار شد، هم زدن را متوقف می کنیم. سپس کره مایع را به مخلوط زرده اضافه کنید و دوباره با دور تند همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا در ظرف مناسبی آرد را با بکینگ پودر بریزید سپس مخلوط کرده و الک کنید و 3 بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را به همراه شیر کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط زرده را هم می زنیم تا بافت مواد مخلوط و یکدست شود. سپس سفیده را به مایه کیک اضافه می کنیم سپس با کاردک مواد را به یک طرف تا می کنیم تا سفیده آن نیفتد.

مرحله ششم

حالا فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس کف قالب مورد نظر را با کره مایع چرب می کنیم و سپس آرد پاشی می کنیم و فرم را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس با قاشق آن را صاف کنید. در مرحله بعد مقداری پودر کاکائو را داخل الک بریزید سپس مایه کیک را صاف کرده و بقیه مایه کیک را در قالب بریزید.

مرحله هشتم

حالا به کمک قاشق روی کیک را با احتیاط صاف می کنیم سپس فرم را چند ضربه روی سطح کار می زنیم تا حباب های اضافی بین مایه کیک خارج شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس می گذاریم کیک به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بپزد.

مرحله نهم

سرگرمی روز بعد از این مدت کیک را با خلال دندان تست می کنیم، اگر کیک کاملا پخته شد از فر خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شود. سپس کیک را از فرم خارج می کنیم سپس به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا