طرز تهیه کیک انگلیسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک انگلیسی
کیک انگلیسی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک های انگلستان است که به کیک بین المللی معروف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انگلیسی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کیک انگلیسی |
|
یک تخم مرغ | 6 عدد |
قند | 1 و ⅓ فنجان |
ارد | 2.5 فنجان |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شیر نر | ¾ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¾ فنجان |
پودر کاکائو | کافی |
گردو و کشمش (اختیاری) | کافی |
طرز تهیه کیک انگلیسی
مرحله اول
من آماده می کنم یک کیک انگلیسی خوشمزه در ابتدای کار فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس زرده ها و سفیده ها را جدا می کنیم و در دو کاسه جدا می گذاریم.
مرحله دوم
حالا نصف مقدار شکر را به کاسه سفیده اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا سفیده ها پف کند و کدر شود، اگر کاسه را برعکس کردیم جدا نکنید.
سطح سوم
در این مرحله سفیده را در یخچال نگه می داریم تا بقیه مواد کیک آماده شود تا آب نشود. حالا بقیه شکر را به همراه زرده ها به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط زرده کرمی و کشدار شد، کره مایع را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید. حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را 3 تا 4 مرحله به کاسه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا در صورت تمایل مقداری گردو و کشمش آسیاب شده به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
سپس سفیده را به کاسه اضافه کنید و به آرامی با همزن بزنید تا سفیده تخم مرغ بلند نشود. حالا داخل شکل دلخواه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم سپس شکل را برمی گردانیم.
مرحله هفتم
وقتی آرد اضافی از قالب برداشته شد، نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس مقداری پودر کاکائو را در الک بریزید و سطح مایه کیک را با پودر کاکائو بپوشانید. حالا بقیه مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مرحله هشتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله نهم
اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. نوش جان.