آشپزی

طرز تهیه کیک بسبوسه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک بسبوسه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک با بوسه

کیک بیسبوسه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک با بوسه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک بوسه
آرد سمولینا 1 فنجان
کرم رنگ 100 گرم
ماست ¼ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
قند ⅓ فنجان
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز غلیظ 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
مواد لازم شربت
قند ½ فنجان
اب ¼ فنجان
زعفران آب پز 1 قاشق چایخوری
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک با بوسه

مرحله اول

من آماده می کنم کیک بوسه خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب، زعفران دم کرده، گلاب و آبلیموی تازه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید شربت کمی بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شربت کاملا خنک شود. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

سطح سوم

حالا بگذارید فر کاملا گرم شود سپس تخم مرغ ها را به همراه پودر قند و هل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5-6 دقیقه خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.

مرحله چهارم

سپس خامه را به همراه ماست، کره مایع و دم کرده زعفران به کاسه اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و کم کم به ظرف اضافه کنید.

مرحله پنجم

همراه با آرد، پودر نارگیل را اضافه کرده و با همزن به صورت دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا داخل شکل دلخواه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله ششم

سپس خمیر را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. بقیه خامه را داخل قیف بریزید و روی مارشمالوها نازک بزنید.

مرحله هفتم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هشتم

حالا خلال دندان یا سیخ چوبی را از وسط کیک خارج می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کرده و می گذاریم کیک کمی خنک شود.

مرحله نهم

حالا شربت خنک شده را روی کیک بریزید و اجازه دهید کیک 2-3 ساعت بماند و کاملا خنک شود. بعد از این مدت کیک را برش می دهیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا