طرز تهیه کیک تیتان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک تایتان
کیک تایتان یکی از کیک های لذیذ و لذیذ است که طعم و عطر فوق العاده و عالی دارد و بافت آن بسیار سبک و لطیف است.این کیک پرطرفدار بسیار راحت تهیه می شود و به عنوان یک دسر شیک و رسمی برای پذیرایی و مهمانی به حساب می آید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک تیتانیومی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک | |
یک تخم مرغ | 6 عدد |
قند | 3.4 فنجان معادل 150 گرم است |
آرد سفید | 1 فنجان و 2 قاشق غذاخوری معادل 160 گرم است |
قهوه فوری | 1 قاشق مرباخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای خامه | |
شیر عسل | 1 جعبه |
پود قند | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 150 گرم |
طرز تهیه کیک تایتان
مرحله اول: مخلوط نسکافه را آماده کرده و تخم مرغ ها را جدا کنید
برای تهیه کیک تیتان ابتدا مقداری آب جوش در ظرفی بریزید و پودر نسکافه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس تخم مرغ ها را بزنید و زرده ها و سفیده ها را در دو کاسه بریزید و انواع مختلف را بریزید و زرده ها را نگه دارید. گذشته از.
مرحله دوم: سفیده تخم مرغ را با شکر بزنید
سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند و بعد نیمی از شکر را به آن اضافه کنید و دوباره با همزن برقی بزنید تا خوب فرم بگیرد و پره های همزن روی آن بماند و هنگام چرخاندن از کاسه نیفتد. در بالا، سپس آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله 3: زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید
در مرحله بعد زرده ها را با همزن بزنید تا لخته نشوند، سپس نصف شکر باقی مانده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت کشدار و کرمی شود، سپس کمی وانیل اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا وانیل شود. رایحه احساس شده در Will پخش خواهد شد.
مرحله چهارم: مخلوط نسکافه و کره مایع را اضافه کنید
سپس مخلوط نسکافه و آب در حال جوش را به زردهها اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود و بافتی یکدست به دست آید، سپس کره مایع را به مواد اضافه میکنیم و به همان اندازه هم میزنیم.
مرحله 5: سفیده تخم مرغ و آرد را اضافه کنید
سپس سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، دقت کنید که سفیده ها را خیلی آرام داخل آن بریزید تا پف آنها از بین نرود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود.
مرحله ششم: بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید
بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس مخلوط آرد را دوباره الک می کنیم تا یکدست شود و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی و در یک جهت با همزن دستی و در یک جهت به آرامی هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله هفتم: خمیر کیک را بریزید و در فر قرار دهید
سپس داخل قالب به قطر 20 سانتی متر کاغذ روغنی بریزید یا کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و با لیسک سطح آن را صاف و یکدست کنید سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. آن را در قبل گرم شده در دقیقه قرار داده شده است.
مرحله هشتم: دمای فر را تنظیم کرده و کیک را بپزید
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه بپزد تا سطح آن طلایی شود، 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف آن از بین می رود سپس کیک را با سیخ چوبی تست کنید.
مرحله 9: تست کیک و خنک شدن
یک سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مایه کیک به آن نچسبید، کار تمام است، کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و سپس به آرامی کیک را از فر خارج کنید. تابه را بگذارید و کنار بگذارید.
مرحله 10: خامه را برای کیک آماده کنید
برای تهیه خامه کیک ابتدا باید شیر عسلی را کاراملی کنید، برای این کار قوطی شیر عسلی را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا آب داخل قوطی را بگیرد سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. ..
مرحله یازدهم: شیر عسلی را بجوشانید و خنک کنید
بگذارید قوطی به مدت 5 تا 6 ساعت در آب بجوشد. اگر در این مدت آب کاسه کم شد و روی قوطی را نپوشاند، کمی آب به کاسه اضافه کنید. بعد از این مدت، طرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید بجوشد.کاملا خنک شود.
مرحله 12: خامه را برای کیک آماده کنید
سپس کره را در ظرفی بریزید و مقداری پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند سپس شیر عسلی کاراملی شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند و فرم بگیرند.
مرحله 13: خامه را ترک کرده و کیک را برش دهید
بعد از آن خامه آماده و فرم داده شده را در یخچال بگذارید و ۱ ساعت بگذارید بماند و سفت و غلیظ شود سپس کیک را دو قسمت کرده و با قلم مو یک لایه را با آبلیمو بپوشانید یا نسکافه را مرطوب کنید.
مرحله چهاردهم: کیک را با خامه لایه لایه کنید
سپس خامه را روی کیک اول بریزید و سطح آن را صاف کنید تا کرم تمام قسمت های کیک را بپوشاند سپس کیک دوم را با آبلیمو یا نسکافه مرطوب کنید و روی کیک اول قرار دهید سپس کل کیک را با خامه بپوشانید و بپوشانید. به صورت کامل.
مرحله 15: کیک را تزئین کرده و برای سرو آماده کنید
سپس کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد و کیک را بخورید، سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خود روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، پودر کاکائو و شکلات چیپسی تزئین کنید. . در نهایت کیک تیتان را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و این دسر خوشمزه را با چای سرو کنید.