آشپزی

طرز تهیه کیک تیرامیسو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک های خوشمزه و جذاب است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، کیک تیرامیسو بافت سبک و نرمی دارد و به روش های مختلف قابل تهیه است، این دسر خوشمزه بسیار شیک و مناسب برای سرو می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک تیرامیسو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای لایه بیسکویت مقدار مواد
بیسکویت لیدی فینگر 200-250 گرم
قهوه یا نسکافه 1 فنجان
مواد لازم برای خامه پسته مقدار مواد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه 500 گرم
پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 200 گرم
شکر پودر شده 80-100 گرم
خامه شیرین 100 گرم
ژلاتین 1 ساشه به طور متوسط ​​1 قاشق غذاخوری است
شیر نر 2 قاشق غذاخوری
کره پسته 250 گرم

طرز تهیه کیک تیرامیسو

مرحله 1: پنیرها را مخلوط کنید

ابتدا پنیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، می توانید به جای پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای از پنیر لبنه استفاده کنید سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. با یکدیگر.

مرحله 2: کره پسته را اضافه کنید

وقتی مخلوط یکنواخت شد سپس کره پسته را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بعد آن را کنار بگذارید سپس خامه شیرین را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و از حالت خارج شود. ظرف.بله نمی ریزد.

مرحله 3: ژلاتین را در شیر حل کنید

سپس شیر ولرم را در ظرف کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد صافی فرم دهید.

مرحله 4: مواد پنیر و خامه را با هم مخلوط کنید

سپس مخلوط مواد پنیر را با مخلوط مواد خامه مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شده و بافت آنها یکدست شود سپس مخلوط را در یخچال نگهداری می کنیم و نیم ساعت می گذاریم تا بماند. خوب مخلوط می شود.

مرحله 5: قالب را آماده کنید

در مرحله بعد یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر روی پایه کیک قرار دهید و کناره های آن را با فویل استات یا کاغذ روغنی بپوشانید، سپس طبق سلیقه و سلیقه خود قهوه یا نسکافه را آماده کنید و در ظرفی بریزید.

مرحله 6: بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید

سپس بیسکویت های لیدی را داخل قهوه یا نسکافه بریزید و بیرون بیاورید و در ته قالب بچینید تا کاملا پوشانده شوند سپس خامه را با نوک گرد ساده داخل پاکت بریزید و به طور یکنواخت روی لایه بیسکویت بریزید.

مرحله 7: لایه های بیسکویت را اضافه کنید

بیسکویت ها را دوباره در قهوه یا نسکافه بریزید و روی خامه یک لایه دیگر از بیسکویت و سپس فیلینگ بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس قالب را در یخچال بگذارید و بگذارید یک شب تا صبح بماند. .

مرحله 8: پودر کاکائو بپاشید

بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و به آرامی کیک را از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو پاشیده و سپس مقداری کره پسته را در ظرفی بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری آب کنید و سپس در یک قیف .در حال ریختن است

مرحله نهم: روی کیک را با کره پسته و سایر مواد تزئین کنید

سپس کره پسته را روی کیک قیفی بریزید و سپس روی آن را با مقداری پودر یا تکه های پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق، تکه های بادام و چند برش موز یا توت فرنگی و سپس به شکل و برش به اندازه دلخواه تزئین کنید.

مرحله 10: کیک تیرامیسو را سرو کنید

سپس چند برش از کیک تیرامیسو را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و غنی را با چای، قهوه یا نسکافه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا