طرز تهیه کیک تیرامیسو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک تیرامیسو
کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک های خوشمزه و جذاب است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، کیک تیرامیسو بافت سبک و نرمی دارد و به روش های مختلف قابل تهیه است، این دسر خوشمزه بسیار شیک و مناسب برای سرو می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک تیرامیسو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای لایه بیسکویت | مقدار مواد |
بیسکویت لیدی فینگر | 200-250 گرم |
قهوه یا نسکافه | 1 فنجان |
مواد لازم برای خامه پسته | مقدار مواد |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه | 500 گرم |
پنیر خامه ای یا پنیر لبنه | 200 گرم |
شکر پودر شده | 80-100 گرم |
خامه شیرین | 100 گرم |
ژلاتین | 1 ساشه به طور متوسط 1 قاشق غذاخوری است |
شیر نر | 2 قاشق غذاخوری |
کره پسته | 250 گرم |
طرز تهیه کیک تیرامیسو
مرحله 1: پنیرها را مخلوط کنید
ابتدا پنیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، می توانید به جای پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای از پنیر لبنه استفاده کنید سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. با یکدیگر.
مرحله 2: کره پسته را اضافه کنید
وقتی مخلوط یکنواخت شد سپس کره پسته را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بعد آن را کنار بگذارید سپس خامه شیرین را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و از حالت خارج شود. ظرف.بله نمی ریزد.
مرحله 3: ژلاتین را در شیر حل کنید
سپس شیر ولرم را در ظرف کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد صافی فرم دهید.
مرحله 4: مواد پنیر و خامه را با هم مخلوط کنید
سپس مخلوط مواد پنیر را با مخلوط مواد خامه مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شده و بافت آنها یکدست شود سپس مخلوط را در یخچال نگهداری می کنیم و نیم ساعت می گذاریم تا بماند. خوب مخلوط می شود.
مرحله 5: قالب را آماده کنید
در مرحله بعد یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر روی پایه کیک قرار دهید و کناره های آن را با فویل استات یا کاغذ روغنی بپوشانید، سپس طبق سلیقه و سلیقه خود قهوه یا نسکافه را آماده کنید و در ظرفی بریزید.
مرحله 6: بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید
سپس بیسکویت های لیدی را داخل قهوه یا نسکافه بریزید و بیرون بیاورید و در ته قالب بچینید تا کاملا پوشانده شوند سپس خامه را با نوک گرد ساده داخل پاکت بریزید و به طور یکنواخت روی لایه بیسکویت بریزید.
مرحله 7: لایه های بیسکویت را اضافه کنید
بیسکویت ها را دوباره در قهوه یا نسکافه بریزید و روی خامه یک لایه دیگر از بیسکویت و سپس فیلینگ بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس قالب را در یخچال بگذارید و بگذارید یک شب تا صبح بماند. .
مرحله 8: پودر کاکائو بپاشید
بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و به آرامی کیک را از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو پاشیده و سپس مقداری کره پسته را در ظرفی بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری آب کنید و سپس در یک قیف .در حال ریختن است
مرحله نهم: روی کیک را با کره پسته و سایر مواد تزئین کنید
سپس کره پسته را روی کیک قیفی بریزید و سپس روی آن را با مقداری پودر یا تکه های پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق، تکه های بادام و چند برش موز یا توت فرنگی و سپس به شکل و برش به اندازه دلخواه تزئین کنید.
مرحله 10: کیک تیرامیسو را سرو کنید
سپس چند برش از کیک تیرامیسو را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و غنی را با چای، قهوه یا نسکافه سرو کنید.