آشپزی

طرز تهیه کیک خرمالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک خرمالو

کیک خرمالو یکی از کیک های آبدار و خوش رنگ پاییزی و زمستانی است که با دستور پخت های بسیار متنوعی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خرمالو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک خرمالو
خرمالو رسیده 3 عدد
یک تخم مرغ 4 عدد
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
قند 1 فنجان
روغن مایع ¾ لیوان
پودر خمیرمایه 2.5 قاشق چایخوری
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
آرد قنادی 2.5 فنجان
گردو ½ فنجان

طرز تهیه کیک خرمالو

مرحله اول

من آماده می کنم کیک خرمالو مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود. بعد از آن تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن هم می زنیم تا قوام آنها یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله وانیل و شکر را به کاسه اضافه کنید و مواد را چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. سپس کره مایع را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا با بقیه مواد یکدست شود.

سطح سوم

حالا آرد را با پودر دارچین و بکینگ پودر ترکیب می کنیم سپس در الک می گذاریم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در این مدت مواد را از یک طرف با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت آنها کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که فقط باید مواد را با هم مخلوط کنیم تا یکدست شوند و نیازی نیست مایه کیک را زیاد مخلوط کنیم چون خوب ور نمی‌آید. سپس خرماها را پوره کرده و آب اضافی آنها را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوره خرمالو را به همراه گردوهای خرد شده به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. سپس با کمی روغن سرد یا روغن مایع شکل مورد نظر را به طور یکنواخت پخش می کنیم.

مرحله ششم

حالا در قالب کمی آرد می پاشیم و آن را برمی گردانیم تا آرد اضافی بیفتد. سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند ضربه محکم روی سطح کار می زنیم تا حباب های مایه کیک بترکد و از بین برود.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد. بعد از این مدت کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود سپس آن را برگردانده و برش می دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا