طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس
کیک شکلاتی خیس یکی از کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که به کیک کافه ای نیز معروف است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک شکلاتی خیس برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
مواد لازم برای کیک شکلاتی خیس | |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
شیر نر | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2.5 قاشق چایخوری |
وانیل شکر | 1 بسته |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
ارد | 1 تا 1.5 فنجان |
مواد لازم برای سس شکلاتی | |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1 فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
قند | ½ فنجان |
مواد لازم برای خامه شکلاتی | |
کرم رنگ | 1 بسته |
شکلات تلخ | 80 گرم |
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس
مرحله اول
من آماده می کنم یک کیک مرطوب خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا خوب گرم شود سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف بزرگی ریخته و با همزن با دور تند مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه ساختار تخم مرغ و شکر کشدار و حجیم شد به ترتیب روغن و شیر را اضافه کرده و 30 ثانیه هم می زنیم تا با بقیه مواد یکدست شود. سپس آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم.
سطح سوم
حالا مخلوط آرد را داخل الک بریزید و روی مواد داخل کاسه الک کنید. سپس با همزن یا آرام همزن مواد را هم میزنیم تا یکدست شود. بعد از آماده شدن مایه کیک روی قالب را با کاغذ کره ای می پوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب بریزید و دو بار روی سطح کار محکم بکوبید تا حباب های مایه کیک از بین برود. سپس قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
در حین پخت کیک، سس شکلاتی را با ریختن شیر، پودر کاکائو، روغن و شکر در قابلمه مناسبی آماده کنید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مواد را مخلوط کنید.
مرحله ششم
به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا شیر به نقطه جوش برسد و بعد ظرف را از روی حرارت بر می داریم. سپس کیک را بعد از پخت کامل از فر خارج می کنیم سپس صبر می کنیم تا خنک شود.
مرحله هفتم
حالا کیک را به دلخواه برش بزنید و سس تند را روی تکه های کیک بریزید. سپس کیک را کنار می گذاریم تا سس کاملا گرفته شود. در همین حین خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی اجاق بگذارید.
مرحله هشتم
خامه نیازی به جوشیدن ندارد فقط خامه باید صاف و خوب داغ شود سپس شکلات را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید. حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا شکلات کاملا با خامه یکدست شود.
مرحله نهم
در این مرحله خامه هات چاکلت را روی کیک می ریزیم و می گذاریم کاملا جذب کیک شود. سرگرمی روز تکه های کیک را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و به سلیقه خود با پودر نارگیل یا پسته تزئین می کنیم.
5
2