آشپزی

طرز تهیه کیک دارچینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک دارچینی

کیک دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و معطر است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک دارچینی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک دارچینی
ارد 2 فنجان
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 فنجان
من به یک پسر نیاز دارم ¾ فنجان
پودر دارچین کافی

طرز تهیه کیک دارچینی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک دارچینی خوشمزه در ابتدای کار فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود. سپس کره مایع را به همراه ماست به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و سپس به تدریج به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا بافت کیک مخلوط شود. لباس فرم.

مرحله چهارم

حالا داخل قالب خالی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد می پاشیم. سپس قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود، سپس یک لایه از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و مقداری پودر دارچین روی کیک می پاشیم.

مرحله پنجم

حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کیک تمام شود سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 35-40 دقیقه در فر بماند تا پخته شود. بعد از 30 دقیقه کیک را تست می کنیم.

مرحله ششم

برای تست کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید. وقتی خمیر کیک نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن کیک را از قالب خارج کنید.

مرحله هفتم

سپس کیک را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و روی آن را با شکلات سفید و پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا