طرز تهیه کیک ردولوت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ردولوت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک نازک
کیک ردولوت یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلل می باشد که به دلیل رنگ قرمز آن برای یلدا و ولنتاین مناسب است برای مشاهده کل آموزش و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نازک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک نازک |
|
روغن مایع | 150 گرم |
یک تخم مرغ | 175 گرم |
اب | 115 گرم |
پودر کیک آماده ساتن ردولوت | 500 گرم |
کرم رنگ | کافی |
توت فرنگی | کافی |
طرز تهیه کیک نازک
مرحله اول
برای تهیه کیک ردولت خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید.
مرحله دوم
وقتی زرده تخم مرغ منعقد نشد، کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر کیک را به همراه آب به کاسه اضافه می کنیم و با سرعت کم همزن برقی هم می زنیم تا بافت کیک یکدست شود.
سطح سوم
بعد از 2 دقیقه هم زدن را متوقف می کنیم سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم. سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا حباب های اضافی بین مایه کیک خارج شود.
مرحله چهارم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت برای اطمینان از آماده شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله پنجم
اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید.
مرحله ششم
حالا کیک را به ضخامت یک و نیم سانتی متر برش می دهیم و با کاتر دایره ای شکل می دهیم. سپس در سینی مناسب طلق های استوانه ای و در طلق پوست درخت می چینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خامه قنادی را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. حالا توت فرنگی ها را خلال می کنیم و دور دیواره فر می چینیم سپس خامه قنادی را در قیف یکبار مصرف می ریزیم.
مرحله هشتم
سپس خامه قنادی را روی مارشمالوها در تالوک به ارتفاع 3 سانتی متر می زنیم سپس مارشمالو دوم مارشمالو را روی خامه قنادی قرار می دهیم. حالا مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم و سینی را در یخچال قرار می دهیم.
مرحله نهم
سپس کیک ها را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم و بعد از آن از یخچال خارج می کنیم و طلق را از دور کیک جدا می کنیم. در آخر روی کیک را با خامه قنادی و توت فرنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
5
2