آشپزی

طرز تهیه کیک ساچر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ساچر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک ساچر

کیک ساچر یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ساچر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک ساچر
شکلات 75 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 65 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
کره نرم 65 گرم
شکر پودر شده 20 گرم
قند 90 گرم

طرز تهیه کیک ساچر

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه ساچر، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود، سپس سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و در دو کاسه جدا قرار دهید. سپس سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا کف کند.

سطح سوم

در این مرحله شکر را کم کم به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کرم رنگ شوند. حالا در حالی که بقیه مواد را آماده می کنید سفیده را در یخچال بگذارید تا آب نشود.

مرحله چهارم

سپس کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرف مناسبی ریخته و پودر قند را در الک ریخته و روی کره داخل ظرف الک می کنیم. حالا کره را با همزن برقی پر سرعت خوب هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله زرده ها را یکی یکی به همراه وانیل به کاسه حاوی کره اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا زرده ها کاملا با هم مخلوط شوند سپس چند بار در بین کاسه را خارج کنید.

مرحله ششم

حالا شکلات را خرد کرده و روی اجاق کتری حرارت دهید تا کاملا ذوب شود، سپس آن را به کاسه با کره اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا به شکل مخلوط شکلاتی درآید. سپس آرد و نمک را داخل الک بریزید.

مرحله هفتم

حالا آرد را در ظرفی الک کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود. سپس سفیده را به کاسه اضافه کنید و آن را به آرامی تا کنید تا سفیده تخم مرغ بلند نشود.

مرحله هشتم

در این مرحله داخل قالب مورد نظر را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود.

مرحله نهم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. پس از اتمام این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید تا مطمئن شوید کیک پخته شده است.

مرحله دهم

سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان را از وسط کیک بردارید، اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید و قبل از اینکه از قالب خارج کنید اجازه دهید کاملا خنک شود.

مرحله یازدهم

سپس کیک را به دو قسمت تقسیم می کنیم و روی آن را با مارمالاد زردآلو می پوشانیم سپس قسمت دیگر کیک را روی آن ثابت می کنیم. حالا به دلخواه روی کیک را با مارمالاد بپوشانید.

مرحله دوازدهم

در آخر کیک را روی توری قرار می دهیم سپس گاناش را روی کیک پهن می کنیم و می گذاریم گاناش اضافی بریزد. سرگرمی روز کیک را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با چای سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا