آشپزی

طرز تهیه کیک سیب خیس با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک سیب خیس را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک سیب خیس

کیک سیب خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافت سبک و لطیفی دارد، کیک سیب برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است، این کیک خوشمزه به روش های مختلف با مواد مختلف بسیار آسان تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک سیب خیس در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
یک سیب متوسط 3 عدد
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 1 لیوان فرانسوی
قند نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری سر پر
وانیل 1 قاشق چایخوری سر صاف
مواد لازم برای کیک مقدار مواد
شیر نر نصف فنجان
قند 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری کامل
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین کافی
گردو آسیاب شده و فندق آسیاب شده برای تزیین کافی
خلال بادام و کنجد برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین کافی
موز و سیب خرد شده برای تزئین کافی

طرز تهیه کیک سیب خیس

مرحله 1: سیب ها را پوست بگیرید و برش دهید

ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید، دانه های داخل سیب ها را جدا کنید، دوباره سیب ها را از وسط نصف کنید، سپس هر قسمت را به قطعات کوچک برش دهید و کنار بگذارید، سعی کنید ورقه های سیب را هم اندازه کنید. و فرم همان اندازه

مرحله 2: استفاده از سیب های شیرین و آبدار

در این مرحله فرقی نمی کند از سیب سبز، زرد یا قرمز استفاده کنید، می توانید هر کدام را که دوست دارید استفاده کنید، اما برای خوشمزه تر شدن کیک سیب، بهتر است از سیب های شیرین و آبدار استفاده کنید تا کیک. شیرین تر باش

مرحله 3: تخم مرغ زده شده را با شکر مخلوط کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا یکدست و یکدست شود سپس شکر را به تخم مرغ های زده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل شود و بافت آن یکدست شود.با دست فرم دهید.

مرحله چهارم: وانیل را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

لازم نیست مخلوط شکر و تخم مرغ را زیاد مخلوط کنید تا به رنگ کرم در بیاید، فقط همه را با هم مخلوط کنید، سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود. بوی تخم مرغ گرفت

مرحله 5: کره مایع را به مواد اضافه کنید

سپس کره مایع را به مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید تا کره مایع به مواد جذب شود، بافت مخلوط باید یکدست و یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود، سپس اضافه کنید. کمی بیکینگ پودر آرد را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.

مرحله 6: مخلوط آرد را به مخلوط اضافه کنید

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد باقی نماند. و صاف باشد.

مرحله 7: برش های سیب را به مخلوط اضافه کنید و کاغذ پخت را در تابه قرار دهید

سپس برش های سیب را داخل مخلوط ریخته، کمی مخلوط کنید تا با دست مخلوط و بافت شود، سپس کاغذ کره را به شکل دلخواه قرار دهید، سپس مقداری آرد و کره را مخلوط کرده و به شکل روی کاغذ کره ای قرار دهید.

مرحله هشتم: مایه کیک را داخل قالب بریزید

سپس کاغذ چرب شده را با مخلوط آرد و روغن چرب کنید، کناره های قالب را با کمی روغن چرب کنید، سپس خمیر را داخل قالب بریزید، سطح آن را با کفگیر صاف کنید، قالب را چند بار روی سطح ضربه بزنید تا هوا پخش شود. داخل بیرون می آید

مرحله نهم: قالب کیک را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید

سپس قالب کیک را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه در فر بپزد تا مغز کاملا پخته شود، به درجه حرارت توجه کنید. متفاوت هستند.

مرحله 10: پخت کیک را با خلال دندان بررسی کنید

دقت کنید در 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می رود و حالت خود را از دست می دهد سپس یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید کاپ کیک خوب پخته و آماده است.

مرحله یازدهم: کیک را از فر خارج کرده و مقداری شیر گرم کنید

سپس قالب کیک را از فر خارج کرده در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود در همین حین داخل تابه مقداری شیر بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شیر گرم شود نیازی به جوشیدن نیست. شیر، فقط آن را گرم کنید.

مرحله 12: شکر و کره را به شیر اضافه کنید

سپس مقداری شکر روی شیر بریزید، هم بزنید تا شکر در شیر حل شود، سپس مقداری کره به مخلوط اضافه کنید، اجازه دهید کره در مخلوط ذوب شود، کره باید کاملا با مواد ترکیب شود، در این صورت طعم و مزه و عطر روغن توسط مواد جذب می شود.

مرحله 13: کیک را از قالب خارج کرده و کیک را خنک کنید

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا کمی خنک شود مراقب باشید باید کیک و مخلوط خنک شود چون اگر یکی داغ شد کیک حالت خمیری پیدا می کند بعد از خنک شدن کیک روی آن بگذارید. با احتیاط از قالب خارج کنید.

مرحله چهاردهم: سطح کیک را سوراخ کنید و مخلوط مواد را روی کیک بریزید

سپس کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید، کیک را دوباره در قالب قرار دهید، سپس با سیخ چوبی سطح کیک را سوراخ کنید، سپس مخلوط شیر، شکر و کره را روی کیک بریزید و آن را پخش کنید، اجازه دهید مخلوط شود. کیک را کاملا جذب کند تا برود

مرحله 15: برش کیک

بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر جذب کیک شد کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه خود برش دهید یا روی کیک را کاملا به سلیقه خود تزئین کنید. بر

مرحله 16: کیک را تزئین کنید

سپس به سلیقه خودتان روی کیک را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام، کنجد و شکلات چیپسی یا چند دایره موز و سیب تزئین کنید. . با توجه به سلیقه شما

مرحله 17: کیک شکلاتی مرطوب را سرو کنید

سپس چند برش از کیک سیب خیس را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوشمزه و سالم برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه، دارچین، تزیینات، سرو سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا