طرز تهیه کیک سیب و هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک سیب و هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک سیب و هویج
کیک سیب و هویج یکی از کیک های بین المللی ساده است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک سیب و هویج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
آرد سفید | 2 فنجان |
قند | 1 لیوان و نیم |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
هویج | 2 عدد وسط |
یک سیب | 2 تا کوچیک |
طرز تهیه کیک سیب و هویج
مرحله اول
برای تهیه کیک ساده با سیب و هویج 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و پفکی شود سپس کاسه را از بین ببرید.
سطح سوم
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم بزنید. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین داخل الک می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را 3 بار الک می کنیم سپس در 2 تا 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن دایره ای هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس هویج و سیب را می شوییم.
مرحله پنجم
در این مرحله پوست سیب و هویج را جدا می کنیم سپس هویج را با دندانه های ریز رنده می کنیم و سیب را با دندان درشت رنده می کنیم و به مایه کیک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد مخلوط شوند.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که بعد از اینکه سیب را رنده کردید، آن را به مایه کیک اضافه کنید تا تمام نشود. سپس فر را روی 180 درجه بگذارید و بگذارید کاملا گرم شود سپس فرم مناسب را انتخاب کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب را با روغن مایع چرب کنید یا روغن آزاد کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی و حباب های مایه کیک گرفته شود.
مرحله هشتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
مرحله نهم
در این مرحله کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، سیخ چوبی یا خلال دندان را به وسط کیک می چسبانیم، سپس آن را خارج می کنیم، اگر مایه کیک نچسبد کاملا پخته شده است.
مرحله دهم
در آخر فرم را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و به شکل دلخواه برش می دهیم. نوش جان.
5
1