آشپزی

طرز تهیه کیک سینابون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک سینابون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک سینابون

کیک سینابن یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک سینابون برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک سینابون
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 1.5 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
ماست ¾ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
قند 1 فنجان پاپریکا
وانیل ½ قاشق چایخوری
مواد میانی
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
قند 1 قاشق غذاخوری چاشنی

طرز تهیه کیک سینابون

مرحله اول

برای تهیه کیک سینابون خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید دمای آنها با دمای محیط سازگار شود. حالا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

سپس شکر و وانیل را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی 5 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ غلیظ و کشدار شود. حالا در همین حین کاسه را چند بار تکان دهید تا تخم مرغ ها یکدست شوند.

سطح سوم

در این مرحله ماست را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید سپس کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را در 2 مرحله به کاسه اضافه کنید سپس با لیسک به صورت دورانی از یک طرف مخلوط کنید تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود. سپس قالب مافین را با کاغذ کپسولی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس مواد میانی را آماده می کنیم و نارگیل را به همراه پودر دارچین و شکر در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد را خوب هم میزنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. در مرحله بعد 2 پیمانه از مایه کیک را داخل کاغذ کپسولی بریزید سپس مقداری از مواد میانی را روی مایه کیک بریزید و روی مواد میانی را با 2 پیمانه از مایه کیک بپوشانید.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که دو سوم حجم کپسول ها را باید با خمیر کیک پر کنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و کیک ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن ها طلایی شود.

مرحله هشتم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده، سپس کیک ها را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. در آخر کیک سینابون را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا