آشپزی

طرز تهیه کیک شعریه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شعریه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک شعر

کیک Charie یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که از دو پوسته مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است.این کیک بسیار راحت تهیه می شود و برای سرو بسیار مناسب است.شما می توانید کیک چاری را به روش های مختلفی تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک شعر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مقدار مواد
یک تخم مرغ 5 تکه
قند 1 لیوان و نیم
وانیل 1 قاشق مرباخوری
ارد 3 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 فنجان
روغن مایع 1 لیوان خالی
پودر هل به مقدار مورد نظر
پوست پرتقال را رنده کنید به مقدار مورد نظر
روغن مایع کافی
مواد مورد نیاز برای لایه شعر مقدار مواد
گرایش شعر 1 بسته
شیر عسل کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام، فندق) به مقدار مورد نظر

طرز تهیه کیک شعر

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن کیک تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و کمی پف کنند سپس شکر را اضافه کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

وقتی بافت مخلوط کرمی، کشدار و یکنواخت شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در تمام مواد پخش شود، وانیل بوی تخم مرغ را به خود جذب کند، سپس اطراف را تمیز کنید. ظرف با لیسک

سطح سوم

بعد در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود سپس مقداری بکینگ پودر به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را مجددا الک کنید تا آرد و بکینگ پودر مخلوط و بافت شود. آنها را صاف و یکدست کنید.

مرحله چهارم

سپس مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و بافتی یکدست و یکدست به دست آید سپس مقداری شیر ولرم را در ظرفی بریزید و روغن را به آن اضافه کنید. . و با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس مخلوط شیر ولرم و کره را به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس مقداری پودر هل به سلیقه خود به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید تا عطر هل در مواد پخش شود، اگر عطر هل با ذائقه شما مطابقت دارد. بدون افزودن پودر هل

مرحله ششم

سپس یک عدد پرتقال را خوب بشویید و خشک کنید و پوست پرتقال آن را با رنده ریز رنده کنید و در حین رنده شدن پوست پرتقال مراقب باشید به قسمت سفید پوست آن دست نزنید زیرا باعث تلخی مواد می شود سپس پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید. مواد تشکیل دهنده

مرحله هفتم

سپس کف قالب مورد نظر را با کره مایع یا روغن چرب کنید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید، روی سطح آن را کمی بکوبید تا هوای داخل آن خارج شود، سپس سطح مایه کیک را صاف کنید، قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. دقیقه از قبل گرم شده است.

مرحله هشتم

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید کیک به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزد، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک نیم پز کمی خنک شود، سپس آن را قرار دهید. با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

مرحله نهم

بعد برای تهیه رشته پلو، یک بسته رشته پلو را باز کنید، رشته ها را با دست له کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس رشته پلو را داخل آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید، سپس رشته پلو را روی آن بریزید. کیک و بازی

مرحله دهم

نخ های شرعی باید سطح کیک را کاملا بپوشاند سپس قالب کیک را دوباره در فر قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و اجازه دهید کیک به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر خوب بپزد و بعد از آن زمان قالب کیک را از فر خارج کنید. . بیرون بردن

مرحله یازدهم

سپس در حالی که کیک هنوز داغ است روی آن را شیر عسلی بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردو آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا بادام تزئین کنید، سپس بگذارید کیک خنک شود و به دمای محیط برود. برای خنک شدن

مرحله دوازدهم

بعد از سرد شدن کیک، کیک را با احتیاط با چاقوی تیز از قالب خارج کنید، سپس کیک را از قالب در ظرف دیگری بریزید، سپس کیک شرعی را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش از آن را داخل آن بریزید. ظرف مناسب سرگرمی روز کیک شریعت را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه مقوی برای پذیرایی با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا