آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک شکلاتی موزی

کیک شکلاتی موز یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی موزی را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک شکلاتی موزی
ارد 180 گرم
پودر کاکائو 33 گرم
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
قند 150 گرم
روغن مایع 100 گرم
ماست ½ فنجان
موز 1 فنجان
تکه های شکلات ½ فنجان

طرز تهیه کیک شکلاتی موزی

مرحله اول

برای تهیه کیک موزی شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس موز را در ظرف مناسبی بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ و شکر را به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود سپس کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

سطح سوم

در این مرحله ماست را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بافت مایه کیک اصلی یکدست شود. سپس آرد را به همراه پودر کاکائو، پودر دارچین، بیکینگ پودر و جوش شیرین 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

حالا مخلوط مواد خشک را 3 بار به کاسه اضافه کنید و با کاردک به صورت دورانی مخلوط کنید تا بافت کیک یکدست شود. سپس تکه های شکلات را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فرم مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم سپس قالب را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم تا هوای اضافی و حباب های مایه کیک گرفته شود.

مرحله ششم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کیک کاملا پخته شود. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هفتم

وقتی مایه کیک به سیخ چوبی و خلال دندان نچسبد، کیک کاملا پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

مرحله هشتم

در این مرحله به دلخواه روی کیک را با برش های موز و شکلات آب شده تزئین می کنیم. در آخر کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش دهید و سپس با چای یا قهوه تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا