طرز تهیه کیک شیرازی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شیرازی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک شیرازی
کیک شیرازی یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه شهر شیراز است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک شیرازی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک شیرازی | |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | ½ فنجان |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
ارد | 2 لیوان |
گل سرخ | ⅓ لیوان |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
نمک میوه | ½ قاشق چایخوری |
نوار شربت | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای شربت |
|
قند | 1 فنجان |
اب | ½ فنجان |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک شیرازی
مرحله اول
برای تهیه کیک شیرازی خانگی ابتدا شربت را آماده می کنیم. برای این کار شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم
حالا به محض اینکه شربت به جوش آمد، آبلیموی تازه و زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم می زنیم، سپس می گذاریم شربت بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد و بعد کاملا خنک شود.
سطح سوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر و پودر هل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سفید و کشدار شود. سپس ماست، گلاب و شربت بار را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط تخم مرغ را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک میوه داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله کره مایع را به مایه کیک اضافه می کنیم سپس دوباره هم می زنیم تا بافت کیک یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.
مرحله ششم
حالا یک کپسول کاغذی در قالب مافین می گذاریم، سپس دو سوم قالب را با مایه کیک پر می کنیم و با چاقو روی آن خط می کشیم. سپس فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک ها را به مدت 40 تا 50 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله هفتم
در این مرحله بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم کیک ها 3-4 دقیقه بپزند تا طلایی و زیبا شوند. سپس قالب را از فر خارج کرده و سپس کپسول های کاغذی را از کیک خارج کنید.
مرحله هشتم
در آخر شربت مارشمالو را روی مارشمالو داغ می ریزیم و با پودر پسته تزئین می کنیم و می گذاریم مارشمالوها خنک شوند و شربت به سمت آنها برود. سرگرمی روز شیراز را در ظرف مورد نظر می گذاریم و با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.
5
2