طرز تهیه کیک شیر داغ شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شیر داغ شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی شیر داغ
کیک هات میلک شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد تا حتما ببینید. آموزش پخت دستور کامل و مرحله به مرحله کاپ کیک هات میلک شکلاتی ادامه دارد و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک شکلاتی شیر گرم |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 250 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پوست پرتقال را رنده کنید | 1 قاشق چایخوری |
شیر نر | 1 و ¼ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
ارد | 300 گرم + 3 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2 و ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی شیر داغ
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی شیری خوشمزه، در ابتدای کار، تخم مرغ ها را به همراه وانیل، پوست پرتقال رنده شده و شکر در ظرف مناسبی بریزید، سپس با همزن برقی به مدت 5-7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط سبک شود. و ضخیم
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه کره مایع در یک قابلمه کوچک بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس اجازه دهید مخلوط شیر و کره روی اجاق بماند تا مایع شروع به جوشیدن کند.
سطح سوم
وقتی حباب های کوچکی در اطراف شیر ظاهر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و بعد از آن بکینگ پودر و 300 گرم آرد را 3 برابر الک می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و با دور کم همزن برقی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. سپس مخلوط شیر و کره داغ را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغ از حرارت شیر پخته نشود.
مرحله پنجم
سپس خمیر کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یکی 3 قاشق آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه می کنیم. حالا خمیر شیرینی را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله یک قالب خالی انتخاب می کنیم و با کره سرد چرب می کنیم و داخل آن آرد می پاشیم سپس قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. حالا 1 پیمانه از مایه کیک سفید را در یک طرف قالب بریزید.
مرحله هفتم
سپس ۱ پیمانه از خمیر شکلاتی را روی خمیر سفید می ریزیم و مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا خمیر تمام شود. توجه داشته باشید که مایه کیک به یک طرف قالب اضافه می شود.
مرحله هشتم
وقتی مایه کیک آماده شد، قالب را به آرامی و بدون تکان دادن آن در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس اجازه دهید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. در 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید.
مرحله نهم
بعد از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.
مرحله دهم
وقتی کیک کاملا خنک شد آن را از قالب خارج کنید سپس به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. سپس برش های کیک را در بشقاب مورد نظر می گذاریم و با چای تازه دم می کنیم. نوش جان.
5
2