آشپزی

طرز تهیه کیک عسلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک عسلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک عسلی

کیک عسلی یکی از محبوب ترین کیک های بین المللی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک عسلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک عسلی
ارد 1 و ¼ فنجان
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
ماست ¼ فنجان
شیر نر ¼ فنجان
قند ½ فنجان
عسل ½ فنجان
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم کیک عسلی
کرم رنگ 200 گرم
عسل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گردو کافی

طرز تهیه کیک عسلی

مرحله اول

برای تهیه یک کیک عسلی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه با همزن مخلوط کنید تا رنگ مواد روشن و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا ماست را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس کره مایع و شیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله عسل را با مقدار کمی آب جوش مخلوط می کنیم تا رقیق شود سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا عسل در مخلوط تخم مرغ حل شود. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و دارچین داخل کاسه بریزید سپس هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس مخلوط آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را با کفگیر به صورت دایره ای و چرخشی از یک طرف هم می زنیم تا بافت آن مخلوط و یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا قالب مناسبی را انتخاب می کنیم، سپس داخل آن را با کمی کره سرد می مالیم، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را می چرخانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. سپس مخلوط عسل را به آرامی داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله فرم را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. در مرحله بعد قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.

مرحله هشتم

حالا در قابلمه ای مناسب خامه و عسل را اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا خامه و عسل با هم مخلوط شوند سپس مخلوط کرده و همگن می کنیم.

مرحله نهم

دقت کنید که مخلوط خامه و عسل نجوشد. بعد پوست گردو را جدا می کنیم سپس مغز گردو را با چاقو خرد می کنیم و داخل مخلوط خامه و عسل می ریزیم و از روی حرارت برمی داریم تا کاملا خنک شود.

مرحله دهم

در این مرحله بعد از 25 دقیقه کیک را با خلال دندون یا سیخ چوبی تست می کنیم، در صورت پخته شدن از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود، سپس از فرم خارج کرده و مورد نظر را می گذاریم. ظرف روی آن

مرحله یازدهم

در آخر مخلوط خامه و عسل را روی کیک کاملا خنک شده بریزید سپس با پشت قاشق پهن کنید و به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. سرگرمی روز این کیک خوشمزه را با چای یا قهوه زعفران سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا