طرز تهیه کیک فنجانی یلدایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک یلدایی
کیک فنجانی یلدای نوعی کیک خوشمزه و جشن می باشد که می توانیم برای پذیرایی در شب یلدا از آن استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یلدا در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
آرد 3 صفر | 1 لیوان و نیم |
قند | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | ¼ فنجان |
شیر یا آب | ⅓ شیشه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز | کافی |
طرز تهیه کیک یلدایی
مرحله اول
برای تهیه کیک یلدای خوشمزه و خوش رنگ ابتدا کاسه ای مناسب انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ را داخل ظرف می ریزیم و سفیده های چسبیده به زرده را جدا می کنیم تا کیک بوی بد تخم مرغ نگیرد.
مرحله دوم
حالا شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید سپس با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ کف کند. سپس شیر را به همراه کره مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن دستی مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله 300 گرم آرد و بکینگ پودر را در صافی ریخته و روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. سپس مایه کیک را با کفگیر از یک طرف هم می زنیم سپس مایه کیک را به 3 قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله چهارم
حالا رنگ خوراکی قرمز را به مایه کیک که بیشتر از همه است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا رنگ مایه تغییر کند. سپس رنگ خوراکی سبز را به مایه کیک که بیشتر از دیگری است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا رنگ مایه تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله لیوان های لازم را انتخاب می کنیم سپس داخل آن ها را با کمی روغن آغشته می کنیم. در مرحله بعد یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس مخلوط کیک سبز را در قیف یکبار مصرف ریخته و در فنجان ها می ریزیم.
مرحله ششم
حالا با یک حوله کاغذی، مخلوط کیک سبز رنگ اضافی اطراف فنجان را پاک کنید. بعد مایه سفید را در قیف یکبار مصرف بریزید سپس مایه سفید را از دور فنجان روی مایه سبز رنگ بریزید و وسط آن را پر کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله مایه قرمز را در قیف یکبار مصرف ریخته و روی مایه سفید را لوله کنید و دور تا دور فنجان را با دستمال تمیز کنید. سپس لیوان ها را در قابلمه می گذاریم و تا نصف لیوان آب جوش می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب قابلمه را می بندیم و درب قابلمه را می گذاریم سپس می گذاریم در آب در حال جوش بمانند تا بپزند. بعد از 20 دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید.
مرحله نهم
در این مرحله اگر کیک پخته شد حرارت را خاموش می کنیم سپس به مدت 10 دقیقه در آب جوش استراحت می دهیم. سپس فنجان ها را از قالب خارج می کنیم سپس با نوک چاقو کیک را از فنجان جدا می کنیم.
مرحله دهم
در آخر کاپ کیک های هندوانه ای را در ظرف مورد نظر می گذاریم و بعد از آن کیک را با شکلات اشکی تزئین می کنم. این کیک خوشمزه را در شب یلدا درست کنید و در کنار عزیزانتان با چای نوش جان کنید. نوش جان.