آشپزی

طرز تهیه کیک قهوه بدون فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک قهوه بدون فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک قهوه بدون فر

کیک قهوه بدون فر یکی از کیک های خوشمزه و لذیذی است که برای پخت نیازی به فر ندارد و می توانید آن را خیلی راحت و سریع در اجاق گاز تهیه کنید.این کیک از نظر بافت سبک و نرم و مناسب برای سرو می باشد. . برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک قهوه بدون فر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک قهوه بدون فر
ارد 2 لیوان دسته دار
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
شیر ولرم 1 فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک قهوه بدون فر

مرحله 1: مخلوط کره و شکر را آماده کنید

برای تهیه کیک قهوه بدون فر ابتدا مقداری کره مایع را در ظرفی بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود 4 دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و شکر در کره حل شود و بافت آن به دست آید. صاف، یکنواخت، سفید و الاستیک.

مرحله 2: تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را حدود یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها از حالت انعقاد خارج شده و کاملا با بقیه مواد مخلوط شوند و بافت آن ها یکدست شود. و خامه ای

مرحله 3: عصاره وانیل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید

در مرحله بعد وانیل را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا عطر وانیل در مواد به مشام برسد و بوی تخم مرغ ها از بین برود، سپس اطراف کاسه را با کفگیر تمیز کرده و دوباره هم می زنیم تا همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله 4: شیر و آرد را با مخلوط اصلی ترکیب کنید

سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب یکدست شود و سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله 5: پودر قهوه را با مخلوط آرد ترکیب کنید

سپس مقداری پودر قهوه به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید سپس مخلوط را 2 تا 3 بار الک کنید تا بافت یکدست و یکدست شود سپس مخلوط آرد را در چند مرحله و کم کم اضافه کنید مخلوط مواد را اضافه کنید. .

مرحله 6: مخلوط را نهایی کنید

پس از افزودن آرد به مخلوط، مخلوط را به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود و مخلوط خیلی سفت یا شل نباشد.

مرحله 7: قابلمه را آماده کرده و حرارت دهید

سپس در قابلمه ای مقدار کمی روغن بریزید و کف و کناره های آن را کاملا بپوشانید و سپس روی حرارت ملایم روی شعله پخش کنید و قابلمه را روی آن قرار دهید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت ملایم خوب داغ شود.

مرحله هشتم: کیک را در یک قابلمه روی حرارت ملایم بپزید

سپس مایه کیک را داخل تابه بریزید و درب آن را محکم ببندید و حدود 40-50 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید کیک بپزد و سپس با سیخ چوبی یا خلال دندون میزان پخت کیک را اندازه بگیرید و تست کنید.

مرحله 9: سرعت پخت کیک را تست کنید

بعد از 40 دقیقه در تابه را باز کنید و یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و آن را بردارید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید کیک خوب پخته و آماده است سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 10: فر و قالب کیک را آماده کنید

اگر می خواهید کیک را در فر بپزید، داخل قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا داخل قالب کاغذ فر بچینید و سپس مایع کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را در طبقه وسط قالب قرار دهید. ماهی تابه. به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید

مرحله یازدهم: دمای فر را تنظیم کنید و کیک را در فر بپزید

سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود و در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک شکل و ظاهر خود را از دست می دهد. خراب خواهد شد

مرحله 12: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید

بعد از اینکه کیک خوب پخت، قالب را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از کناره های قالب جدا کنید و به آرامی کیک را از قالب خارج کنید. تابه کرده و در ظرف بگذارید.یکی دیگر بگذارید

مرحله 13: تزئین اولیه کیک با خامه یا شکلات

اگر کیک را در قالب می پزید تابه را بچرخانید تا کیک به صورت قالب و کاملا از قالب خارج شود سپس در ظرف دیگری قرار دهید سپس می توانید روی کیک را با کمی تزئین کنید. خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده به دلخواه .

مرحله چهاردهم: تزیین و سرو نهایی کیک

سپس روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام یا تکه های شکلات و پودر قهوه تزیین کنید، سپس کیک قهوه را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را داخل ظرف مناسبی بریزید. سرگرمی روز کیک قهوه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه و نسکافه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا