طرز تهیه کیک لیمویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک لیمویی
کیک لیمویی یکی از کیک های عصرانه خوشمزه است که با نوشیدنی سرد یا گرم سرو می شود. برای مشاهده این آموزش کیک لطفا در سایت تینا چی باشید.
همچنین ببینید: طرز تهیه کیک هویج آمریکایی خوشمزه
مواد لازم کیک لیمویی | |
آرد قنادی | 200 گرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
نشاسته ذرت | 10 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 50 گرم |
شیر نر | 115 گرم |
قند | 110 گرم |
آب لیمو ترش | 15 گرم |
پوست لیمو ترش | 1 عدد لیمو ترش متوسط |
دستور پخت کیک لیمویی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی زده تا کاملا کف کند و پوست لیمو را رنده کرده و به همراه آبلیمو صاف شده به ظرف اضافه کنید و مواد را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.
مرحله دوم
سپس کره مایع را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد را با نشاسته و بکینگ پودر مخلوط کرده و دو بار الک کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد الک شده را در دو مرحله به مواد باقی مانده اضافه می کنیم و با کفگیر از پایین به بالا مخلوط می کنیم. پس از آماده شدن مایه کیک، قالب مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مرحله چهارم
حالا قالب را سه بار روی سطح کار میزنیم سپس در فری که از قبل روشن کرده بودیم به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا کیک آماده شود. حدود 40 تا 50 دقیقه طول می کشد تا یک کیک لیمویی به طور کامل آماده شود.