طرز تهیه کیک مارمالادی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک مارمالادی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک با مارمالاد
کیک مارمالاد یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک با مارمالاد برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک مارمالاد |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
وانیل | ½ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ½ فنجان |
ارد | 2.5 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
مارمالاد مورد علاقه | 5 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک با مارمالاد
مرحله اول
برای تهیه کیک مارمالادی خوشمزه در ابتدای کار فر دستی را آماده می کنیم، برای این کار شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و یک قابلمه بزرگ روی آن می گذاریم سپس یک حلقه داخل قابلمه می گذاریم.
مرحله دوم
سپس درب قابلمه را با بخارپز می بندیم و روی آن قرار می دهیم سپس به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم تا قابلمه کاملا داغ شود. حالا شروع به درست کردن کیک می کنیم و تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی می ریزیم.
سطح سوم
سپس شکر را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود. توجه داشته باشید که در بین کار چند بار کاسه را بردارید تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود.
مرحله چهارم
حالا وانیل را به همراه آب در حال جوش به کاسه اضافه کنید و با سرعت زیاد هم بزنید تا روی حرارت تخم مرغ ها نپزد. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و سه بار الک کنید.
مرحله پنجم
حالا مواد آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید و با لیسک یک طرف آن را به صورت دورانی هم بزنید تا بافت مایه کیک یکدست و یکدست شود سپس کره مایع را اضافه کنید و دوباره به صورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله ششم
سپس داخل قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم سپس قالب را زیر و رو می کنیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. حالا نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
حالا مارمالاد مورد نظر را به همراه گردو روی مایه کیک بمالید و باقیمانده خمیر کیک را روی مارمالاد بمالید. سپس قالب را روی لبه داخل قابلمه قرار می دهیم و درب قابلمه را می بندیم.
مرحله هشتم
سپس اجازه دهید کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزد. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است.
مرحله نهم
حالا قالب را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. سرگرمی روز کیک را به دلخواه با سس شکلاتی و ترافل های رنگی و هوشمند تزئین می کنیم. نوش جان.
5
2