آشپزی

طرز تهیه کیک ماسالا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ماسالا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک ماسالا

کیک ماسالا یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است.این کیک طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی درست می شود. برای معرفی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماسالا به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد قنادی 1 فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
قند نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
ماست نصف فنجان
پودر ماسالا 3 قاشق چایخوری
نمک 1 خرج کردن
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده برای تزیین کافی
تکه های شکلات کافی
سیب ورقه شده کافی
پودر دارچین کافی

طرز تهیه کیک ماسالا

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست و یکدست و کمی پف کنند و حجمشان زیاد شود سپس کمی وانیل به تخم مرغ ها اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم می زنیم.

مرحله دوم

وقتی عطر وانیل داخل تخم مرغ ها پخش شد و بوی تخم مرغ ها از بین رفت، شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه دیگر بزنید تا خوب یکدست و یکدست شوند و مخلوط به غلظت برسد. کرمی و الاستیک است

سطح سوم

بعد با لیسک همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید. .

مرحله چهارم

سپس ماست را که به دمای محیط رسیده آنقدر هم بزنید تا با مواد مخلوط شود، وقتی قوام مخلوط یکدست و یکنواخت شد، دیگر نیازی به هم زدن نیست، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود. .

مرحله پنجم

سپس مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس مقداری پودر ماسالا را روی آرد ریخته و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس مقداری نمک به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم

در مرحله بعد مخلوط آرد را الک کنید تا همه مواد خشک به خوبی با هم مخلوط و ترکیب شوند، سپس مخلوط آرد را به مخلوط سه مرحله ای اضافه کنید و به آرامی با همزن به صورت دایره ای در یک جهت هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. .

مرحله هفتم

سپس در قالب مناسبی روغن یا کره بریزید و آن را خوب چرب کنید، سپس کف قالب را کاغذ فر قرار دهید و مایه کیک را بریزید، سپس سیب ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید.

مرحله هشتم

سیب های خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری دارچین به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیب ها با دارچین آغشته شوند سپس سیب ها را روی کیک بریزید و طوری پخش کنید که تمام سطح کیک با سیب های خرد شده پوشانده شود.

مرحله نهم

سپس گردوی خرد شده را روی مایه کیک بریزید و پهن کنید مقدار گردو بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد سپس روی مایه کیک چیپسی های شکلاتی بریزید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله دهم

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 35-40 دقیقه در فر بپزد و آماده است، مراقب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک و ظاهر آن پس از پخت از بین می رود. خراب است

مرحله یازدهم

سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید و اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی باحال بودن

مرحله دوازدهم

سپس با یک چاقوی تیز کیک را از کناره های قالب جدا کرده و قالب را برعکس کنید تا کیک کاملا از قالب خارج شود سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و به سلیقه خود روی آن را با خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده تزئین کنید. .

مرحله سیزدهم

سپس می توانید به سلیقه خود مقداری پودر پسته یا گردوی آسیاب شده روی کیک بپاشید و کیک ماسالا را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چند برش از آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک با آن سرو کنید. چای ..


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا