طرز تهیه کیک ملکه بادام +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک ملکه بادام
ملکه بادام یکی از کیک های خوشمزه و مغذی است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد.این کیک خوشمزه برای سرو بسیار مناسب است و از صبحانه ای خوشمزه، سالم و پرطرفدار نیز محسوب می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک ملکه بادام برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 فنجان |
ماست | 2/3 لیوان |
روغن مایع | نصف فنجان |
آرد سفید | 1 لیوان و نیم |
نشاسته ذرت | نصف فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای روی کیک | |
کره | 50 گرم |
شکر سفید یا قهوه ای | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
خلال یا تکه بادام | 100 گرم تقریبا نصف فنجان است |
طرز تهیه کیک ملکه بادام
مرحله اول
آرد را ابتدا الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را ۲ تا ۳ بار دیگر الک کنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید. سپس مخلوط آرد را کنار بگذارید.
مرحله دوم
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا لخته نشوند و کمی پف کنند سپس شکر را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 4-5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود. بافت آن صاف است باید یکنواخت و صاف باشد.
سطح سوم
در مرحله بعد وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم تا با مواد مخلوط شود سپس کره مایع را به مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
کمی هم بزنید تا مخلوط شده و بافت مواد یکدست شود سپس مخلوط آرد الک شده را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دایره ای در یک جهت هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و آرد شلیک نشود. درون او
مرحله پنجم
سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس قالب را کمی به سطح آن بزنید تا حباب های هوای داخل آن گرفته شود و در فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه بپزید. قرار داده شده
مرحله ششم
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد، دقت کنید که کیک کاملا پخته نشود، یعنی وقتی سیخ چوبی را داخل آن فرو کرده و بیرون می آورید، چیزی نباید پخته شود. بچسبد اما سطح آن طلایی نباشد
مرحله هفتم
در همین حین مواد کیک را آماده کرده، کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی آب شود، سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر با کره مخلوط شود، سپس مخلوط عسل را بریزید و مخلوط کنید. .
مرحله هشتم
سپس خلال بادام را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و وقتی شکر و کره آب شد و مخلوط در حال جوش آمدن است آن را از روی حرارت بردارید و سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و مخلوط رویه کیک را روی کیک بریزید. همه آن را بازی کنید
مرحله نهم
سپس قالب کیک را دوباره در فر قرار دهید و این بار فقط قفسه را روشن کنید و بگذارید کیک 20 دقیقه دیگر در فر بماند و خلال های بادام طلایی شود، در این مدت فر را ترک نکنید زیرا برش ها می توانند بسوزند. به سرعت..
مرحله دهم
بعد از این مدت قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری شکلات به سلیقه خود روی کیک ذوب کنید. آن را بریزید
مرحله یازدهم
سپس روی کیک را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق و تکه های بادام، تکه های شکلات و ترافل های رنگی یا مقداری دایره موز و توت فرنگی روی کیک را تزئین کنید، سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. . در نهایت چند برش ملکه بادام را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک صبحانه خوشمزه یا یک دسر خوشمزه و شیک همراه با چای سرو کنید.