طرز تهیه کیک موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک موزی
کیک موز یکی از پرطرفدارترین کیک های دنیاست که با دستورات و مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک موزی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک موز | |
ارد | 2 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ⅓ شیشه |
یک موز بزرگ | 1 قطعه |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
قند | 1 فنجان |
طرز تهیه کیک موزی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک موز خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.
مرحله دوم
حالا پوست موز را جدا می کنیم سپس موز را به صورت یک لایه به 2 قسمت تقسیم می کنیم. سپس یک لایه موز را با چنگال خرد و پوره می کنیم. سپس روغن مایع و مشک له شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله مخلوط تخم مرغ را با چکش برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در صافی بریزید و 3 بار الک کنید و در 3 مرحله داخل مخلوط تخم مرغ بریزید.
مرحله چهارم
حالا با کاردک مایه کیک را به صورت دایره ای و در یک جهت بچرخانید تا بافت آن یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم سپس کف آن را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم سپس قالب کیک را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه گرفته شود. کیک ناپدید می شود
مرحله ششم
حالا موز باقیمانده را روی کیک بگذارید، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله هفتم
در آخر وقتی کیک کاملا پخته شد از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود سپس از قالب خارج کنید. در آخر کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان.
5
2