آشپزی

طرز تهیه کیک موز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک موزی

کیک موز یکی از انواع کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک موزی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک موز
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1 فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر نر ½ فنجان
روغن مایع ½ فنجان
موز 2 عدد
گردو آسیاب شده 1 فنجان
تکه های شکلات ½ فنجان
ارد 2 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موزی

مرحله اول

برای تهیه کیک موزی خوشمزه با گردو و دارچین ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم کاملا داغ شود. سپس شکل مورد نظر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را با پودر دارچین و بکینگ پودر در ظرفی مخلوط می کنیم. سپس مواد را سه بار صاف می کنیم تا یکدست شود سپس آنها را کنار می گذاریم. سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید.

سطح سوم

حالا مواد را به مدت 5 الی 7 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا بافت آنها حجیم شود و رنگشان روشن شود. سپس روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت 30 ثانیه با همزن آرام مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله موزها را پوست بگیرید سپس با پشت چنگال کاملا له کنید تا یکدست شود. سپس موز له شده را به مایه کیک اضافه کنید و با همزن آرام مخلوط کنید تا با بقیه مواد ترکیب شود.

مرحله پنجم

حالا گردوها را به همراه شکلات چیپسی ها اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به طور یکنواخت در کل مایه کیک پخش شود. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. در آخر کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه برش می دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا