طرز تهیه کیک موز گردو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک موز گردو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک موز و گردو
کیک موز گردویی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گردویی موزی را در ادامه مطلب دنبال کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک موز گردو |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
موز | 3 عدد |
قند | 1 فنجان |
ارد | 1.5 فنجان |
کره | 70 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 2 قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | ½ فنجان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک موز و گردو
مرحله اول
برای تهیه کیک گردویی موزی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله دوم
بعد از 5-7 دقیقه که مخلوط تخم مرغ حالت خامه ای و کشدار پیدا کرد، هم زدن را متوقف می کنیم. سپس روغن را روی بخار دیگ گرم می کنیم و پس از سرد شدن به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سطح سوم
حالا 2 عدد موز را با پشت چنگال له می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. سپس آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر در الک ریخته و 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد داخل کاسه را با لیسک با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا گردوی خرد شده را با کمی آرد مخلوط کرده و به کاسه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس داخل قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب بریزد. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی قالب بزنید.
مرحله ششم
در این مرحله موز باقیمانده را از وسط نصف کرده و با احتیاط روی مایه کیک قرار دهید، سپس مقداری گردوی آسیاب شده را روی مایه کیک بمالید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله هفتم
حالا بگذارید کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله هشتم
اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید.
مرحله نهم
در این مرحله کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش می دهیم سپس تکه های کیک را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر کیک موزی-گردویی را با چای یا قهوه تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
5
2