آشپزی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک موس پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک موس پرتقالی

کیک موس پرتقالی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موس پرتقالی را مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک موس پرتقالی
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 90 گرم
ارد 90 گرم
شیر نر 30 گرم
روغن مایع 20 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه موس پرتقال
شیر نر 75 میلی لیتر
پودر ژلاتین 10 گرم
آب پرتقال 150 میلی لیتر
کرم رنگ 180 میلی لیتر
قند 50 گرم
مواد لازم برای ژله پرتقال
ژله پرتقال 1 بسته
آب جوش 1.5 فنجان
بستنی آب شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موس پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با موس پرتقال در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس سفیده ها را از زرده جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید.

مرحله دوم

حالا سفیده ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید و در حین هم زدن شکر را 2 مرحله به کاسه اضافه کنید و وقتی سفیده ها غلیظ و کرمی شد هم زدن را متوقف کنید.

سطح سوم

در این مرحله زرده ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا زرده ها کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آرد را 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به ظرف اضافه می کنیم و آرام آرام هم می زنیم تا ساختار مایه کیک یکنواخت شود.

مرحله چهارم

حالا شیر تازه را به همراه کره مایع و عصاره وانیل در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس 2 قاشق از مایه کیک را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن در ظرف را برگردانید و مخلوط کنید. سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس یک سیخ چوبی را در مایه کیک بچرخانید تا حباب های اضافی در مایه گرفته شود. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا بپزد.

مرحله ششم

سپس ژله پرتقال را با آب جوش در ظرف مناسبی ریخته و هم می زنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. حالا بستنی را که به دمای محیط رسیده در کاسه اضافه کنید و هم بزنید سپس در قالبی کوچکتر از اندازه کیک بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله ژله را در یخچال نگهداری می کنیم تا بسته شود، پس از آن به تهیه موس پرتقال می پردازیم، برای این منظور خامه صبحانه را به همراه شکر در ظرف مناسبی می ریزیم، سپس با همزن برقی مخلوط می کنیم. 10 دقیقه. .یک زن

مرحله هشتم

حالا شیر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت غیر مستقیم بخارپز داخل کتری قرار دهید تا کاملا حل شود. سپس آب پرتقال را به کاسه حاوی مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط آب پرتقال را به کاسه خامه زده اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت 2 دقیقه با دور تند هم بزنید تا موس مخلوط و یکدست شود سپس آن را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دهم

بعد از 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

مرحله یازدهم

حالا کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. سپس کیک را در قالب قرار می دهیم و ژله را از قالب خارج می کنیم سپس روی کیک می گذاریم و پرتقال را به دلخواه ورقه ای برش می دهیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله ورقه های پرتقال را به 2 قسمت تقسیم می کنیم و دور قالب می چینیم سپس موس پرتقال را در قالب روی ژله و کیک می ریزیم. حالا قالب را به مدت 3 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا موس کاملا بسته شود.

مرحله سیزدهم

بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید سپس کیک را در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک را به دلخواه با تکه های پرتقال و خامه قنادی تزئین کرده و با چای سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا