طرز تهیه کیک نیش زنبور با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک نیش زنبور را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک نیش زنبور عسل
کیک زنبوری یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه مختلف تشکیل شده و طعمی متفاوت و عالی دارد.این کیک خوشمزه و جذاب بافتی سبک و اسفنجی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار شیک و مناسب و پر طرفدار می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک نیش زنبور عسل برای اقامت آینده با سایت آموزشی.
مواد لازم برای خمیر کیک | |
شیر نر | 125 میلی لیتر |
کره نرم شده | 25 گرم |
ارد | 275 گرم |
مخمر خشک | 1 بسته معادل 8 گرم است |
قند | 50 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
مواد لازم برای پوشش بادام | |
کره نرم | 75 گرم |
قند | 40 گرم |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
دانههای بادام | 100 گرم |
مواد لازم برای خامه وانیلی | |
شیر نر | 375 میلی لیتر معادل 1.2 فنجان است |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
زرده | 4 عدد |
قند | 100 گرم معادل 1.2 فنجان است |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 180 میلی لیتر |
شکر پودر شده | 100 گرم |
طرز تهیه کیک نیش زنبور عسل
مرحله 1: شیر را گرم کنید و کره را آب کنید
برای تهیه کیک رگ زنبوری ابتدا مقداری شیر را در ظرفی بریزید و سپس کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شود و کره در آن آب شود و مخلوط شود شیر نباید بجوشد و فقط کمی بجوشد. وقتی داغ شد از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: آرد را الک کرده و مواد را اضافه کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس مایه خشک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید سپس مقداری شکر به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید سپس تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3: شیر گرم را با مواد خشک مخلوط کنید
سپس شیر گرم را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا خمیر یکدست و یکدست شود، سپس اگر خمیر کمی چسبناک بود و دور کاسه می چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید و ورز دادن
مرحله چهارم: ورز دادن و فرم دادن به خمیر
وقتی بافت خمیر صاف و یکدست شد خمیر را با دست کمی ورز دهید تا نرم و یکدست شود و به راحتی از کاسه جدا شود سپس خمیر را به شکل توپ جمع کنید و داخل ظرف را با روغن چرب کنید. و خمیر را داخل آن بریزید
مرحله 5: خمیر را بگذارید و رویه بادام را آماده کنید
سپس در ظرف را با سلفون یا نایلون کاملا بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در دمای محیط بگذارید تا حجمش دو برابر شود و بلند شود و در این فاصله رویه بادام را برای کیک آماده کنید.
مرحله 6: مخلوط را برای رویه بادام آماده کنید
برای رویه بادام در ظرفی مقداری کره بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مقداری عسل روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید و مخلوط کنید سپس خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7: رویه ها را آب کرده و بادام را اضافه کنید
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کره آب شود و شکر کاملا در مواد حل شود و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید سپس اجازه دهید مخلوط بجوشد و سپس بادام را به مواد اضافه کنید.
مرحله هشتم: مواد را مخلوط کرده و بگذارید
سپس یک دقیقه روی آتش بگذارید و عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شده و به سراغ بادام بروید.
مرحله نهم: آماده سازی قالب برای ریختن خمیر
سپس داخل قالب گرد 22 تا 25 سانتی متری را چرب کرده و کمی آرد بپاشید و خمیر را که خوب ور آمده و دوبرابر شده بیرون بیاورید و با دست فشار دهید تا هوای داخل آن گرفته شود.
مرحله دهم: سطح نهایی کیک را با سس کارامل آماده کنید
سپس خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و با وردنه آن را به اندازه قالب پهن کنید و سپس خمیر را کف قالب قرار دهید و سپس مخلوط کارامل خنک شده را روی آن بریزید و سپس روی ظرف را با سلفون یا بپوشانید. پوشش پلاستیکی کاملا
مرحله یازدهم: در فر بپزید
سپس کاسه را کنار می گذاریم و نیم ساعت تا یک ساعت می گذاریم خوب استراحت کند و حجم خمیر دوبرابر می شود سپس قالب خمیر را در قالب می گذاریم و سپس قالب را در طبقه وسط فر که 10 دقیقه بود قرار می دهیم. قبل از آن بگذارید گرم شود.
مرحله 12: دما را تنظیم کرده و کیک را بپزید
سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 25 دقیقه در فر بپزد تا سطح کیک قهوه ای شود.
مرحله 13: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید
بعد از اینکه کیک کاملا پخت و آماده شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس به آرامی و با چاقوی تیز، لبه های کیک را از قالب خارج کرده و سپس آن را برگردانید. قالب بزنید و کیک را از قالب خارج کنید.
مرحله 14: برش و تقسیم کیک
سپس کیک را در ظرف دیگری بریزید و بگذارید کاملا خنک شود سپس کیک را به صورت افقی از وسط برش دهید و سطح رویی کیک را مانند پیتزا به 8 قسمت مثلثی و مساوی تقسیم کنید تا بعداً هنگام برش خامه از داخل کیک نباید بیفتد
مرحله 15: خامه میانی را آماده کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم
سپس برای تهیه خامه متوسط در ظرفی مقداری شکر بریزید و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده از کشک خارج شود و با هم مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط کنید.
مرحله 16: آرد، وانیل را اضافه کنید و شیر را گرم کنید
در مرحله بعد آرد و وانیل را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط کمی نرم شود سپس مقداری شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر گرم شود و کناره های قابلمه حباب بزند. شیر در حال جوش نیست
مرحله 17: شیر داغ و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید
سپس شیر را از روی حرارت بردارید و کم کم به مخلوط تخم مرغ بریزید و همزمان مخلوط را هم بزنید تا شیر داغ تخم مرغ ها را نجوشد و همه مواد مخلوط شده و بافت صافی به دست آید. .
مرحله 18: پختن و گرم کردن مجدد سس
سپس همه مواد را با هم در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند و سفت و یکدست شود این عمل حدود 4 دقیقه طول می کشد و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 19: کره را به مخلوط اضافه کنید
سپس مخلوط را در ظرف دیگری بریزید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و مخلوط و یکدست شود سپس روی ظرف را سلفون یا پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید و بگذارید یک شب تا صبح بماند یا بماند. برای چند ساعت
مرحله 20: آماده کردن خامه صبحانه برای سرو
سپس هنگام سرو در ظرفی مقداری خامه صبحانه بریزید و سپس مقداری پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و بافت آن کاملا سفت و یکدست شود و لکه هایی از تیغه های همزن باقی بماند. روی آن
مرحله 21: خامه وانیل را اضافه کنید
سپس خامه وانیل را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود، سپس قالب زیری کیک را در ظرفی قرار دهید یا روی آن را با پودر تالک بپوشانید تا وقتی خامه را از کناره ها روی کیک می ریزید، پخش نشود. کیک.
مرحله ۲۲: کیک نیش زنبور را تزئین کرده و سرو کنید
سپس خامه را داخل قیف می ریزیم و روی کیک اول را با خامه می پوشانیم سپس با کفگیر سطح خامه را صاف می کنیم و سپس برش های کیک دوم را که به صورت مثلث برش داده ایم روی آن می چینیم. خامه، سپس کیک را در بشقاب سرو مناسب بچینید و سرگرمی روز کیک رگ زنبور عسل را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.
خلاصه دستور کیک نیش زنبور
برای تهیه کیک نیش زنبور ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و کیک را بپزید. بعد از سرد شدن کیک را از قالب خارج کرده و به صورت مثلثی تقسیم کنید. برای خامه متوسط، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، آرد و وانیل را با هم مخلوط کرده و با شیر تازه داغ مخلوط کنید. این مواد را پخته و سپس کره را اضافه کرده و در یخچال قرار می دهیم. هنگام سرو، خامه صبحانه را با پودر قند زده و به خامه وانیلی اضافه می کنیم. با این کرم لایه اول را بپوشانید و لایه دوم را روی آن قرار دهید. در آخر کیک رگ زنبور عسل را با چای یا قهوه سرو می کنیم.
5
2