آشپزی

طرز تهیه کیک هلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک هلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک هلو

کیک هلو یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک هلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک هلو
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1 فنجان
هلو 3 عدد
ارد 1.5 فنجان
پودر خمیرمایه 1.5 قاشق چایخوری
کره 100 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هلو

مرحله اول

برای تهیه کیک هلویی خوشمزه، در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار، تمام مواد خنک شده را از یخچال خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مواد با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله دوم

سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود. حالا قالب یا قالب مورد نظر را با کمی کره نرم چرب کنید سپس در یخچال قرار دهید تا مواد کیک آماده شود.

مرحله سوم

در این مرحله پوست و هسته هلوها را جدا کرده و نگینی می کنیم. سپس کره ای را که به دمای محیط رسیده با شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وسط کار کاسه را بیرون می آوریم تا کره به طور یکنواخت مخلوط شود. وقتی مخلوط کره سبک و خامه ای شد، تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر کدام را با همزن برقی بزنید.

مرحله پنجم

با آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. برای اینکه کیک بوی تخم مرغ ندهد، کاسه را چند بار بین هر کار جدا کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را در الک ریخته و 3 بار الک کنید.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط آرد را 3 تا 4 مرحله به بکینگ پودر اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا هلوهای خرد شده را به کاسه اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس دوباره خمیر کیک را هم می زنیم تا تکه های هلو در کل خمیر پخش شود. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل ظرف بریزید و با کفگیر آن را صاف کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 40 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله نهم

اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس در فر را باز کنید و بگذارید کیک با در باز در فر بماند تا دمای آن کمی پایین بیاید سپس آن را از فر خارج کنید.

مرحله دهم

اگر فر ندارید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس ظرف مناسبی را با روغن چرب کنید و روی آن را با کاغذ پخت بپوشانید. سپس مایه کیک را داخل کاسه بریزید و روی آن را با درب بپوشانید.

مرحله یازدهم

حالا بخار پز را روی قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله ضخیم می گذاریم سپس کیک را به مدت 60 دقیقه روی آتش می گذاریم تا کاملا بپزد. سپس کیک را تست می کنیم و در صورت پخته شدن آن را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله کیک را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را با خلال های هلو و مقداری نارگیل تزئین می کنیم سپس کیک را به اندازه های دلخواه برش می دهیم و با چای تازه دم می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا