آشپزی

طرز تهیه کیک هندوانه ای یلدایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک هندوانه یلدا

کیک یلدای هندوانه یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با این دستور می توانید بدون میکسر و فر درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یلدای هندوانه به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک هندوانه ای یلدای
ارد 2 فنجان
قند 1 فنجان
شیر نر ⅔ لیوان
روغن مایع ½ فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمز کافی
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه کیک هندوانه یلدا

مرحله اول

برای تهیه کیک هندوانه ای خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید سپس تخم مرغ را داخل آن بریزید و با همزن هم بزنید تا غلیظ شدن تخم مرغ متوقف شود. سپس وانیل و شکر را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا دوباره با همزن برقی پر سرعت هم میزنیم تا بافت مواد خامه ای و پفکی بشه. سپس شیر و کره مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را دوباره داخل الک بریزید و این بار در 2 مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک کنید سپس با کاردک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا 3 کاسه مناسب انتخاب می کنیم و خمیر کیک را به 3 قسمت تقسیم می کنیم و داخل کاسه ها می ریزیم. سپس رنگ خوراکی سبز و قرمز را به ۲ قسمت از مایه کیک اضافه کنید و یک قسمت را سفید بگذارید.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را هم می زنیم تا رنگ داخل آن پخش شود و مایه کیک رنگی شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف آن را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و ابتدا مخلوط سبز رنگ را داخل تابه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا فراستینگ سفید را روی فراستینگ سبز بریزید و در آخر مایه قرمز را روی فراستینگ سفید بریزید. سپس درب قابلمه را با بخارپز می بندیم و روی قابلمه می گذاریم سپس روی حرارت ملایم روی شعله پخش کننده قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را روی شعله قرار می دهیم تا پخش شود و اجازه می دهیم کیک به مدت 35 تا 40 دقیقه در تابه بپزد. بعد از این مدت کیک را با خلال دندان تست می کنیم، اگر پخته بود از روی اجاق برمی داریم.

مرحله هشتم

در آخر اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و تکه های شکلات تزئین و در نهایت کیک را به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا