طرز تهیه کیک پیتزا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک پیتزا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک پیتزا
کیک پیتزا یکی از انواع پیتزاهای خوش طعم و لذیذ است که به دلیل شکل و ظاهرش این نام را برای این غذا انتخاب کرده اند.این پیتزای خوشمزه که طرفداران زیادی دارد به روش های مختلف با مواد مختلف درست می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. .. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک پیتزا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر ولرم | 1 فنجان |
ادرار مایع | نصف فنجان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
شیر تازه گرم با مخمر مخلوط می شود | 1/4 فنجان |
ارد | 3 تا 4 فنجان |
مواد لازم برای قسمت وسط | مقدار مواد |
سس پیتزا | 2 قاشق غذاخوری |
پیتزا با پنیر | با مقدار لازم |
فلفل | نصف 1 عدد |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
مرغ ریشو | نصف فنجان |
ژامبون | نصف فنجان |
قارچ | 5 تا 6 عدد |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | مقدار مواد |
زرده | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
پودر آویشن برای تزیین | کافی |
طرز تهیه کیک پیتزا
مرحله 1: شیر ولرم، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید
به طرز تهیه کیک پیتزا ابتدا مقداری شیر گرم را در ظرفی بریزید سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس کمی پودر مایه مایه فوری به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس در ظرف را ببندید و ببندید و کنار بگذارید.
مرحله 2: اجازه دهید مایه استراحت کند و عمل کند
اجازه دهید مایه 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند خوب می شود وقتی در کناره های مخلوط حباب ایجاد شد یعنی مایه آماده است و سعی کنید از مایه با کیفیت و آماده استفاده کنید.
مرحله سوم: تخم مرغ را با همزن بزنید و شیر ولرم را با آن مخلوط کنید
سپس تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا گلوله شود و بافت آن کاملا صاف شود سپس کمی شیر ولرم به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و یکدست شوند. بافت
مرحله 4: کره مایع و نمک را به مخلوط اضافه کنید
سپس روغن را به مخلوط مواد اضافه کرده، با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکنواختی به دست آید، سپس روی مخلوط مواد کمی نمک میریزیم، هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند تا عطر و طعم و طعم همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5: مخمر و آرد را به مخلوط اضافه کنید
سپس خمیر مایه تمام شده را روی مخلوط مواد بریزید و مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت کاملا سبک و یکدست شود سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و در چند مرحله اضافه کنید. مخلوط مواد
مرحله ششم: همه مواد را با هم مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید
آرد را با لیسک در مخلوط مواد مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و بافتی صاف و یکنواخت به دست آید که به دست نچسبد و وقتی بافت خمیر به غلظت مناسب رسید نیازی به اضافه کردن آرد نیست. چون خمیر سفت می شود، خمیر را با دست ورز دهید.
مرحله هفتم: خمیر را در ظرف قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید
بعد از اینکه خمیر کاملا یکدست و یکدست شد به طوری که هیچ ترکی روی آن ایجاد نشد، خمیر را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید، می توانید خمیر را نیز کمی چرب کنید، سپس روی ظرف را سلفون یا نایلون بپوشانید. .
مرحله هشتم: خمیر را در دمای اتاق بگذارید
در مرحله بعد ظرف خمیر را در دمای محیط قرار دهید و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت به خمیر استراحت دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود و پس از این مدت با فشار انگشت ظرف خمیر را بردارید. شیرینی پفکی
مرحله نهم: خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی سطح صاف پهن کنید
سپس خمیر را کمی ورز دهید، سپس با کاردک یا ابزار دیگری به دو قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را با دست خوب ورز دهید، سپس مقداری آرد را روی سطح صافی ریخته و پهن کنید، سپس خمیر را روی سطح قرار دهید، سپس رول کنید. خمیر را با وردنه
مرحله 10: خمیر را در ظرف مناسبی قرار دهید
سپس در ظرف گرد و گود مناسب فر، کمی روغن مایع بریزید، کف و کناره های آن را با قلم مو بمالید، سپس خمیر را به آرامی داخل ظرف قرار دهید تا نشکند تا خمیر کف را بپوشاند و کناره های ظرف را کاملا بپوشانید
مرحله یازدهم: سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید
سپس روی خمیر داخل تابه مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و با قلم مو سس را روی خمیر پخش کنید تا خمیر کاملا آغشته به سس گوجه فرنگی شود سپس مقداری پنیر پیتزا روی خمیر داخل تابه بریزید و آن را پهن کنید تا همه خمیر برای پیتزا با پنیر پوشیده شده است..
مرحله دوازدهم: مرغ را خرد کرده و روی خمیر پیتزا بریزید
سپس مقداری از مرغ پخته شده را رنده کنید، مرغ را روی خمیر در ظرف قرار دهید و آن را پهن کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند، می توانید از مرغ باقی مانده از غذاهای قبلی استفاده کنید یا می توانید قبل از تهیه پیتزا مقداری مرغ را با آب مخلوط کنید. . در یک گلدان
مرحله 13: ژامبون را برش بزنید و روی خمیر بریزید
سپس با توجه به ذائقه خود مقداری ژامبون گوشت یا مرغ را ریز خرد کرده و روی خمیر پهن کرده و روی مرغ های ریش دار بمالید، مقدار ژامبون به ذائقه شما بستگی دارد.
مرحله چهاردهم: فلفل و ذرت خرد شده را به مواد روی خمیر اضافه کنید
سپس فلفل را شسته و ریز خرد کنید سپس مقداری از آن را روی مخلوط مواد بریزید سپس ذرت را به مواد اضافه کرده و پهن کنید، بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید و کمی از آن را روی مواد قرار دهید و در حال گسترش است.
مرحله 15: قارچ های ورقه شده و پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید
سپس به تعداد دلخواه قارچ را بشویید و خشک کنید و ورقه ای برش دهید و روی خمیر داخل ظرف قرار دهید و پهن کنید و دوباره مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و آن را پخش کنید تا سطح مواد تبخیر شود. کاملا با پنیر پیتزا پوشانده شده است.
مرحله 16: آویشن و فلفل را به پنیر پیتزا اضافه کنید
مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه خودتون داره و هر چی بیشتر باشه کیک پیتزا کشدارتر و خوشمزه تر میشه بعد برای اینکه پیتزا عطر و طعم بهتری داشته باشه طبق ذائقه خود مقداری پودر آویشن بریزید. و فلفل سیاه پنیر پیتزا و بازی
مرحله هفدهم: قسمت دیگر خمیر را با رول باز کرده و روی مخلوط مواد قرار دهید
سپس قسمت دیگر خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و با وردنه باز کنید سپس خمیر را روی ظرف یا قالب و روی همه مواد قرار دهید سپس با چاقوی تیز و لبه های خمیر اضافه خمیر را جدا کنید. روی لایه زیری لبه های لایه بالایی خمیر را فشار دهید.
مرحله هجدهم: برش خمیر و ایجاد طرح روی آن
در این حالت تمام مواد میانی بین دو لایه خمیر قرار می گیرد و نمی ریزد سپس با چاقوی تیز سطح خمیر را به صورت مثلثی و به شکل برش های پیتزا که با عمق کمی برش داده می شود، برش می دهیم. دقت کنید که برش خیلی عمیق نباشد تا خمیر نشکند.
مرحله 19: سطح خمیر را سوراخ کرده و زعفران می ریزیم
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید سپس مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد اما هر چه بیشتر طعم آن بهتر باشد. غذا بهتر می شود
مرحله 20: زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و زعفران پخته شده را به آن اضافه کنید
بعد یک تخم مرغ را بشکنید و زرده را جدا کنید سپس در ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس زعفران پخته شده را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 21: خمیر پیتزا را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بغلتانید
زعفران پخته شده بوی زرده تخم مرغ را از بین می برد و رنگ و عطر و طعم آن جذب مواد می شود سپس سطح خمیر پیتزا را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران برس می زنیم تا سطح خمیر کاملا با دستمال پوشانده شود. مواد. بله باشد
مرحله 22: کیک پیتزا را در سرخ کن قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید
سپس مقداری کنجد را روی سطح خمیر ریخته و پهن کنید و سپس ظرف یا قالب را داخل سرخ کن بدون روغن که به مدت 10 دقیقه گرم شده است قرار دهید و دما را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید پیتزا به مدت 10 بپزد. دقیقه 25 دقیقه بپزید.
مرحله ۲۳: کیک پیتزا را از فر خارج کنید
وقتی پیتزا خوب پخت و آماده شد، به طوری که پنیرهای پیتزای داخل آن کاملا آب شد، ظرف یا تابه را از فر خارج کنید، سپس در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه پیتزا کمتر شود، سپس ظرف کیک پیتزا را بگذارید. آن را به درستی
مرحله 24: برش و تزئین کیک پیتزا
سپس کیک پیتزا را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، روی آن را با کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی و کمی پودر آویشن تزئین کنید، به دلخواه می توانید برای تزیین ظرف سرو از برگ های نعنا، ریحان و رازیانه تازه استفاده کنید. سرگرمی روز کیک پیتزا را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2