آشپزی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه است که برای شب یلدا بسیار مناسب است برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک کدو حلوایی
پوره کدو تنبل 2 فنجان
ارد 3 لیوان
قند 1 و ¼ فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
شیر نر ½ فنجان
روغن مایع 1 فنجان
وانیل 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین و پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک کدو حلوایی خوشمزه ابتدا کدو تنبل را بشویید، سپس آن را به مربع های بزرگ برش دهید. سپس یک قابلمه مناسب و جادار انتخاب می کنیم که خلال های کدو را در آن قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کدو حلوایی کاملا بپزد. سپس پس از پخت کامل کدو حلوایی، آن را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

سطح سوم

در این مرحله تخمه کدو را بیرون می آوریم سپس با قاشق گوشت کدو را از پوست جدا می کنیم و در غذاساز یا مخلوط کن قرار می دهیم سپس هم می زنیم و هم می زنیم تا پوره کدو آماده شود.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه اضافه می کنیم سپس با همزن برقی به مدت 5 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و پفکی شود.

مرحله پنجم

در این مرحله روغن را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس پوره کدو تنبل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا دوباره با همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم که آرد و بکینگ پودر را در آن ریخته و مخلوط می کنیم و دو بار الک می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دوباره مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل الک بریزید و این بار مخلوط تخم مرغ را در 3 مرحله الک کنید. سپس با کاردک مواد را به صورت دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد از آن فرم مناسبی را انتخاب می کنیم که آن را با کمی روغن چرب کرده و آرد می پاشیم.

مرحله نهم

در این مرحله مایه کیک را به شکل دلخواه می ریزیم سپس شکل را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم تا هوای اضافی بین مایه کیک و حباب ها گرفته شود. سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله دهم

در نهایت بعد از 45 دقیقه کیک را تست می کنیم، اگر پخته بود از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم و روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا