طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک با گیلاس
کیک کرامبل گیلاس یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک گیلاس |
|
ارد | 1.5 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
کره نرم | 110 گرم |
قند | ¾ فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
ماست شیر کامل | ½ فنجان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
گیلاس | 2 فنجان |
مواد لازم برای کرامبل کیک |
|
شکر قهوهای | ½ فنجان |
ارد | ¾ فنجان |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
کره | 70 گرم |
بادام ها | ½ فنجان |
طرز تهیه کیک با گیلاس
مرحله اول
برای تهیه کیک آلبالویی خوشمزه، در ابتدای کار کرامبل (لایه روی کیک) را آماده می کنیم، برای این کار کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا آب شود. سپس آرد و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا بادام ها را نگینی خرد کرده و به همراه کره ذوب شده و پودر دارچین به کاسه اضافه کنید سپس با قاشق خوب مخلوط کنید. سپس مواد را با دست فشار می دهیم تا له شوند و در فریزر قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله به سراغ تهیه کیک می رویم و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. بعد داخل قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع آغشته کنید سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله چهارم
حالا در ظرف مناسبی کره نرم شده را به همراه شکر بریزید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله پنجم
پس از 2 تا 3 دقیقه هم زدن، ماست را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مایه کیک را با همزن برقی با سرعت کم به مدت 20 ثانیه هم میزنیم تا ساختار مایه کیک یکنواخت شود. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله هسته آلبالوها را برداشته و روی رویه قرار می دهیم سپس کرامبل را از فریزر خارج کرده و روی تاپینگ پهن می کنیم. اگر میخواهید کیک را شیکتر کنید، میتوانید روی خردههای آن مقداری پرک بادام قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و دور آن طلایی شود. بعد از این مدت در صورت تمایل گریل را روشن کنید تا کیک طلایی و زیبا شود.
مرحله نهم
بعد از 2 الی 3 دقیقه قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید سپس آن را با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.