آشپزی

طرز تهیه کیک کرامبل شلیل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شلیل

کیک کرامبل شلیل یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که طبق دستور العمل های مختلف درست می شود. آموزش پخت دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کیک شلیل سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کاپ کیک شلیل
یک تخم مرغ 3 عدد
قند ¾ فنجان
ارد 1 و ¼ فنجان
شیر نر 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع ¼ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد
شهد 2 عدد
قند 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه خرد شده
ارد 50 گرم
قند 15 گرم
کره 20 گرم
اب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شلیل

مرحله اول

برای تهیه کیک کرامبل شلیلی خوشمزه، در ابتدای کار شلیل را به صورت سنگی خرد کرده و همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

سپس محصولات کرامبل را آماده می کنیم، برای این منظور آرد و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم، سپس کره را به صورت مکعبی برش می دهیم و همراه با آب به کاسه اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا مخلوط آرد و شکر را با دست خوب هم میزنیم تا مانند آرد سوخاری شود سپس به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار میدهیم سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی میریزیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را داخل کاسه با همزن برقی پر سرعت به مدت 7 دقیقه هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس کره مایع را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد آرد را سه بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم سپس با همزن سیمی به صورت دایره ای مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود. حالا شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ششم

سپس داخل قالب مورد نظر خود را کاغذ روغنی بپوشانید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. حالا برش های شلیل را روی خمیر کیک بچینید و مواد کرامبل را روی برش های شلیل بمالید.

مرحله هفتم

برای این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا