طرز تهیه کیک کرامبل شلیل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک شلیل
کیک کرامبل شلیل یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که طبق دستور العمل های مختلف درست می شود. آموزش پخت دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کیک شلیل سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کاپ کیک شلیل |
|
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | ¾ فنجان |
ارد | 1 و ¼ فنجان |
شیر نر | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای شهد |
|
شهد | 2 عدد |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه خرد شده |
|
ارد | 50 گرم |
قند | 15 گرم |
کره | 20 گرم |
اب | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک شلیل
مرحله اول
برای تهیه کیک کرامبل شلیلی خوشمزه، در ابتدای کار شلیل را به صورت سنگی خرد کرده و همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
سپس محصولات کرامبل را آماده می کنیم، برای این منظور آرد و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم، سپس کره را به صورت مکعبی برش می دهیم و همراه با آب به کاسه اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا مخلوط آرد و شکر را با دست خوب هم میزنیم تا مانند آرد سوخاری شود سپس به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار میدهیم سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی میریزیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را داخل کاسه با همزن برقی پر سرعت به مدت 7 دقیقه هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس کره مایع را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد آرد را سه بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم سپس با همزن سیمی به صورت دایره ای مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود. حالا شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله ششم
سپس داخل قالب مورد نظر خود را کاغذ روغنی بپوشانید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. حالا برش های شلیل را روی خمیر کیک بچینید و مواد کرامبل را روی برش های شلیل بمالید.
مرحله هفتم
برای این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. نوش جان.