طرز تهیه کیک کشمشی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک کشمشی
برای تهیه کیک کشمشی ابتدا قالب را با کره چرب کنید سپس در فریزر قرار دهید و فر را روشن کنید. تخم مرغ ها را با همزن می زنیم تا حجمش زیاد شود و سپس شکر اضافه می کنیم. وقتی مخلوط خامه ای و غلیظ شد، مقداری وانیل اضافه کنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مخلوط اصلی اضافه کنید. مایع کیک را داخل قالبی که قبلا در فریزر گذاشته بودیم بریزید و کشمش را روی آن بپاشید. کیک را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 45 دقیقه بپزید. برای آموزش جامع و گام به گام طرز تهیه کیک کشمشی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک کشمشی | |
آرد سفید | 2 لیوان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
ماست غلیظ یا جامد | نصف فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
کشمش | نصف فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول
به طرز تهیه کیک کشمشی ابتدا تمام قسمت های قالب گرد به قطر 23 سانتی متر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و سپس داخل آن آرد بپاشید و سپس قالب را در فریزر قرار دهید و سپس فر برقی یا فر گازی را روشن کنید تا گرم شود و بپزد کیک آماده است.
مرحله دوم
برای درست کردن کیک، تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا پف کند، سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی حدود 7 دقیقه هم بزنید.
سطح سوم
وقتی بافت مخلوط کرمی و حجیم شد و بافت آن سبک و پفکی شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط به مشام برسد و بوی آن به مشام برسد. تخم مرغ ناپدید شده است
مرحله چهارم
بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رسیده به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با مواد مخلوط شود و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود سپس کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و هم بزنید تا یکدست شود. رفتن
مرحله پنجم
سپس آرد را در ظرفی دیگر الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و دوباره الک می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم. .
مرحله ششم
آرد را با مخلوط مواد به صورت دایره ای و در یک جهت مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید و آرد در مخلوط گلوله نشود سپس قالب را از فریزر خارج کرده و داخل آن یک کاغذ روغنی قرار دهید و مقداری از آن بریزید. مایع کیک داخل قالب
مرحله هفتم
سپس کشمش را روی سطح مایع کیک قرار دهید تا کاملا سطح فراستینگ را بپوشاند و سپس مقداری از فراستینگ را روی کشمش ها بریزید و دوباره یک لایه کشمش دیگر بگذارید و بقیه مایه را روی کشمش ها بریزید تا روی کشمش ها را بپوشاند. به صورت کامل.
مرحله هشتم
برای رویه کیک هم می توانید از مقداری کشمش به عنوان تزیین استفاده کنید و سپس قالب را در فری که یک ربع گرم شده است قرار دهید سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک بپزد. 45 دقیقه
مرحله نهم
دقت کنید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید.
مرحله دهم
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود و بعد از سرد شدن کیک با چاقو کیک را از کناره های قالب جدا کرده و به آرامی کیک را از قالب خارج کرده و می گذاریم. در ظرفی دیگر.بده
مرحله یازدهم
سپس می توانید به سلیقه خود مقداری عسل یا شکلات آب شده روی کیک بریزید و روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام و کنجد یا شکلات چیپسی و مقداری انگور تازه تزئین کنید.
مرحله دوازدهم
سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید و این کیک خوشمزه و دلچسب را به عنوان یک دسر شیک و مناسب یا یک میان وعده شام مقوی و خاص همراه با چای یا قهوه سرو کنید.