آشپزی

طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سریع مخلوط کیک موزی

کیک سریع موز یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک، اسفنجی و نرم دارد و طعم آن به دلیل شکلات و موز داخل آن فوق العاده است، این کیک بسیار راحت و سریع درست می شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک موزی مخلوط سریع با سایت آموزشی همراه باشید.

مواد ترکیبی سریع کیک موز
ارد 200 گرم
روغن را می جوشانند و به دمای اتاق می رسانند 50 گرم
ماست 60 گرم
شکر قهوه ای (نور تاریک) 100 گرم
شکر سفید 50 گرم
یک موز بزرگ له شده 2 عدد
یک تخم مرغ 2 عدد
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده 90 گرم

طرز تهیه سریع مخلوط کیک موزی

مرحله 1: کره را به روش حمام آب ذوب کنید

برای تهیه مخلوط سریع کیک موز ابتدا مقداری کره در تابه ای بریزید و به روش حمام آب روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید، مثلاً تابه کره را کنار ظرف آب جوش قرار دهید تا کره ذوب شود سپس آن را قرار دهید. در دمای اتاق اجازه دهید به دمای اتاق برسد.

مرحله 2: موز را له کنید و شکر را اضافه کنید

سپس موزها را پوست بگیرید و در ظرفی بریزید و با چنگال له کنید و سپس در ظرفی بریزید سپس مقداری شکر قهوه ای به آن اضافه کنید و شکر سفید را روی مواد بریزید و با همزن دستی همه را با هم مخلوط کنید.

مرحله 3: نکات مهم در استفاده از شکر قهوه ای

برای شکر قهوه ای می توانید از هر نوع شکر قهوه ای استفاده کنید و ایرانی یا خارجی بودن آن فرقی نمی کند، اگر شکر قهوه ای در دسترس نباشد می توانید از شکر سفید استفاده کنید، اما در این صورت طعم و رنگ کیک می شود. کمی متفاوت باشد

مرحله 4: تخم مرغ را اضافه کنید

سپس تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به صورت گلوله درآیند و بافت مواد یکدست شود، نیازی به هم زدن زیاد نیست، کافی است تخم مرغ ها را با مواد و بافت آنها مخلوط کنید. یکنواخت است

مرحله 5: طعم کیک را با وانیل و ماست تقویت کنید

در مرحله بعد مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد به مشام برسد و بوی تخم مرغ از بین برود.

مرحله 6: کره ذوب شده را با مخلوط ترکیب کنید

سپس مخلوط را کمی هم بزنید تا ماست با مواد مخلوط شود و سپس کره آب شده را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند تا طعم کره کاملا گرفته شود. مواد برای رفتن

مرحله هفتم: آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید

سپس آردی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک شده است را با بکینگ پودر مخلوط کنید و سپس مخلوط آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و به اندازه ای که آرد در مخلوط گلوله ایجاد نکند و با هم مخلوط و یکدست شود. همزن دستی یا خرد کن

مرحله 8: شکلات چیپسی را اضافه کنید

سپس مقداری شکلات چیپسی معمولی یا شکلات چیپسی نسوز یا شکلات قیراط که به قطعات کوچک برش داده اید را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا شکلات ها به طور یکنواخت در کل مایه کیک پخش شوند.

مرحله 9: جایگزین ها و اضافه های اختیاری

در صورت نداشتن شکلات چیپسی می توانید مقداری شکلات تخته ای خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید، همچنین به سلیقه خود می توانید مقداری گردوی آسیاب شده نیز به مخلوط اضافه کنید و با مواد مخلوط و ترکیب کنید.

مرحله 10: قالب را آماده کنید

سپس قالب را با روغن یا کره کاملا چرب کنید و سپس مقداری آرد داخل قالب بپاشید و خمیر را داخل قالب بریزید و مخلوط را هوا دهید تا به بافت آن آسیبی نرسد سپس قالب را داخل فری که برای مدتی گرم شده است قرار دهید. 10 دقیقه. مکان

مرحله یازدهم: دمای فر و زمان پخت را تنظیم کنید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد تا سطح آن طلایی و آماده شود، چون دما و حرارت فرهای مختلف متفاوت است، زمان پخت کیک به دما و حرارت بستگی دارد. . یک فر وجود دارد

مرحله 12: نحوه پخت کیک در فر را بررسی کنید

در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از هم نپاشد سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید و می توانید از فر خارج کنید.

مرحله 13: دمای سطح را برای رنگ کردن کیک تنظیم کنید

بعد از پخت ممکن است سطح کیک رنگی نباشد و برای طلایی شدن سطح کیک می توانید حرارت ملایم را خاموش کرده و گریل را روشن کنید یا روی حرارت زیاد بگذارید و اجازه دهید 2 تا روی سطح کیک طلایی شود. تا 3 دقیقه

مرحله چهاردهم: بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک خنک شود و با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را به آرامی بچرخانید تا کیک کاملا از قالب خارج شود و سپس بگذارید. کیک را در ظرف دیگری قرار دهید

مرحله 15: کیک مخلوط سریع موز را تزئین و سرو کنید

سپس مخلوط کیک موز سریع را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته یا گاناش یا شکلات آب شده، پودر پسته، گردوی آسیاب شده، بادام، شکلات چیپسی یا ترافل های رنگی دلخواه تزیین کنید. سرگرمی روز کیک موزی سریع را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا