آشپزی

طرز تهیه کیک گاتوشا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک گاتوشا

کیک گاتوشا یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گاتوشا برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک گاتوشا
روغن مایع 1 فنجان
شکر دانه ریز 1 فنجان
شیر نر ½ فنجان
پودر کاکائو ½ فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
ارد 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری
مواد گاناش
کرم رنگ 50 گرم
شکلات 100 گرم
فندق کافی

طرز تهیه کیک گاتوشا

مرحله اول

برای تهیه کیک گاتوشا خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی مخلوط کنید.

مرحله دوم

وقتی ذرات شکر در شیر حل شد، پودر کاکائو، پودر نسکافه و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط شده و سس کاملا یکدست شود.

سطح سوم

حالا 6 قاشق غذاخوری از سس را بردارید و کنار بگذارید سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی از یک طرف هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود. سپس داخل شکل مورد نظر را با کمی روغن آغشته می کنیم.

مرحله پنجم

حالا داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. سپس کیک را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود، سپس کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.

مرحله ششم

برای این کار یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

وقتی کیک خنک شد آن را روی توری قرار دهید و با خلال دندان یا سیخ چوبی روی کیک را سوراخ کنید سپس باقیمانده سس را روی کیک بمالید تا سس جذب کیک شود.

مرحله هشتم

سپس کیک را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در این فاصله سس گاناش را با حرارت دادن خامه روی بخار دیگ درست می کنیم تا کاملا آب شود و یکدست شود.

مرحله نهم

حالا خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا شکلات در دمای خامه ذوب شود و سس یکدستی به دست آید. سپس فندق ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله فندق ها را با سس گاناش به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در نهایت کیک را با سس گاناش پاشیده و بعد از استراحت به اندازه های دلخواه برش می زنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا