طرز تهیه کیک گلاب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک گلاب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک گل رز
کیک گلاب یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل وجود گلاب طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک گلاب به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز تورتا روزا |
|
ارد | 2 فنجان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
مخلوطی از شیر و گلاب | ⅔ فنجان |
قند | ⅔ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
مواد لازم برای فرنی |
|
آرد برنج | 3 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 1 فنجان |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
قند | 6 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ½ قاشق غذاخوری |
اب | ¼ فنجان |
طرز تهیه کاپ کیک گل رز
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه با گلاب در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملا گرم شود. سپس سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید.
مرحله دوم
حالا نصف شکر را به سفیده ها اضافه کنید، سپس با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا سفیده کاملا کدر و پف کند. سپس سفیده را در یخچال قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله بقیه شکر را به همراه کره مایع و وانیل به کاسه زردهها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوط زرده کاملاً کرمی و کشدار شود.
مرحله چهارم
حالا مخلوط شیر و گلاب را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و در چند مرحله به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از آن سفیده را از یخچال خارج می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم و بعد از آن به صورت دوره ای کنار هم هم می زنیم تا قوام مایه کیک یکدست شود و سفیده نریزد. حالا قالب را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله ششم
در این مرحله کمی آرد در قالب میپاشیم سپس قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی از قالب بریزد. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی آن گرفته شود.
مرحله هفتم
سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. در این بین قصد داریم با ریختن شیر در قابلمه مناسب کچمک درست کنیم.
مرحله هشتم
حالا آرد برنج، شکر و گلاب را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا فرنی به غلظت دلخواه نزدیک شود.
مرحله نهم
در این مرحله ژلاتین را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت بخار کتری می جوشانیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند. سپس مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه کنید و بعد از هم زدن قابلمه را از روی حرارت بردارید تا فرنی خنک شود.
مرحله دهم
بعد از 45 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک خنک شود.
مرحله یازدهم
سپس کیک را از قالب خارج کرده و با چاقو به صورت دایره ای برش دهید تا از لبه آن 1 سانتی متر فاصله داشته باشید. حالا قسمت بریده شده را به عمق یک و نیم سانتی متر خالی می کنیم و فرنی را داخل آن می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله کیک را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فرنی کاملا سفت شود و بعد از آن از یخچال خارج کرده و به دلخواه برش می دهیم. در آخر کیک را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
5
1