طرز تهیه کیک یزدی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی یکی از انواع کیک های ایرانی ساده و خوشمزه است که برای پذیرایی مانند پای سیب استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک یزدی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک یزدی | |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ارد | 2 لیوان و نیم |
قند | 1 فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
آب ولرم | ½ فنجان |
روغن مایع | ⅔ فنجان |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک میوه | 1 پنس |
کنجد | کافی |
طرز تهیه کیک یزدی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک سواری ساده در ابتدای کار، تخم مرغ را به همراه شکر در ظرف مناسبی اضافه کنید، سپس با همزن برقی به مدت 5-7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.
مرحله دوم
حالا پودر هل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید. سپس عسل، آب ولرم، گلاب و کره مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت 1 دقیقه مخلوط می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم سپس آن را در صافی می ریزیم و داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس داخل قالب مافین کاغذ کپسولی می ریزیم و دو سوم آن را با خمیر کیک پر می کنیم و روی آن مقداری کنجد می پاشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با چاقوی آغشته به کره مایع یک خط اضافی روی مایه کیک بزنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم کیک به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بماند تا بپزد.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که برای پف کیک ابتدا کیک ها را با حرارت زیاد و کم به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کیک روی حرارت ملایم به مدت 20 تا 30 دقیقه کاملا بپزد تا طلایی شود.
مرحله هفتم
در نهایت بعد از این مدت قالب کیک را از فر خارج کرده سپس اسفنج ها را از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند. در نهایت کیک ها را در ظرف دلخواه بچینید و با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.