طرز تهیه گراتن پاستا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گراتن پاستا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه گراتن پاستا
پاستا گراتن یکی از غذاهای بین المللی لذیذ است که با دستور پخت و مواد مختلف می توان آن را تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه گراتن پاستا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت گوساله | 500 گرم |
سویا (اختیاری) | 200 گرم |
پاستا | 400 گرم |
عشق متوسط | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 200 گرم |
فلفل | 2 عدد |
پیتزا با پنیر | 300 گرم |
سس گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل، زردچوبه و پودر آویشن | کافی |
طرز تهیه گراتن پاستا
مرحله اول
برای تهیه گراتن ماکارونی خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس دانه های سویا را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا داخل کاسه حاوی دانه های سویا آب جوش بریزید سپس اجازه دهید دانه های سویا در آب در حال جوش بماند تا نرم شوند. بعد فلفل را می شوییم و دانه ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله قارچ را شسته سپس ورقه ای برش می دهیم. بعد یک تابه مناسب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.
مرحله چهارم
حالا قارچ های خرد شده را در ماهیتابه می ریزیم سپس روی حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ ها آب آن را پس ندهند و وقتی قارچ ها پخته و آب اضافی آن ها گرفته شد از روی حرارت برمی داریم. سپس پیاز را پوست می گیریم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را شسته سپس ریز خرد می کنیم. سپس در تابه ای مناسب کمی روغن مایع می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بلافاصله پیاز خرد شده را می گذاریم.
مرحله ششم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه می ریزیم و سرخ می کنیم سپس سویا را در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن کاملا کشیده شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سویا را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا سویا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و نمک می زنیم و روی حرارت می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا بگذارید آب به نقطه جوش برسد. سپس نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن را داخل تابه با گوشت چرخ کرده میریزیم سپس تفت میدهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود سپس عطر آن ها گرفته شود.
مرحله نهم
در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به مواد متوسط اضافه می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود سپس کمرنگ شود. سپس وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد از روی حرارت برمی داریم.
مرحله دهم
حالا که آب در حال جوشیدن است، پاستا را در آب در حال جوش بریزید، سپس اجازه دهید پاستا به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخته و نرم شود. بعد از 5 دقیقه خمیر را در آبکش بریزید و سپس آبکشی کنید.
مرحله یازدهم
در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی پاستا خارج شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود. سپس ظرف مناسب قابل گرم شدن را انتخاب می کنیم و با کمی روغن روی آن پخش می کنیم.
مرحله دوازدهم
حالا مقداری از ماکارونی را داخل کاسه بریزید تا کف ظرف را بپوشاند، سپس سس کچاپ را روی پاستا پخش کنید و روی پاستا را با مواد میانی بپوشانید. سپس قارچ و فلفل را روی مواد میانی بریزید.
مرحله سیزدهم
در این مرحله به مقدار دلخواه پنیر پیتزا را روی مواد میانی می ریزیم. در ادامه مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شود. حالا روی لایه آخر پاستا می ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم سپس قارچ و فلفل را روی پنیر پیتزا می ریزیم.
مرحله چهاردهم
حالا ماکارونی پخت را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود. سپس بعد از 15 دقیقه گریل را روشن می کنیم و گراتن را در طبقه بالایی فر قرار می دهیم.
مرحله پانزدهم
سرگرمی روز 3 تا 5 دقیقه روی گریل بگذارید تا پنیر پیتزا طلایی و رنگی شود. در آخر گراتن را از فر خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان.
5
2