طرز تهیه یتیمچه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه یاتیمچه
یتیمچه یکی از غذاهای لذیذ و ساده ایرانی است که طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه یاتیمچه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 5 عدد وسط |
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 3 قرص |
سیب زمینیها | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
پودر زردچوبه و آویشن | کافی |
طرز تهیه یاتیمچه
مرحله اول
من آماده می کنم یه یتیم خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آن ها را کاملا جدا می کنیم و سپس به صورت مکعبی درشت برش می دهیم و نمک می پاشیم تا 30 دقیقه بماند.
مرحله دوم
بعد از این مدت بادمجان ها را فشار می دهیم تا سم آنها گرفته شود و تلخی آنها از بین برود سپس آنها را می شوییم و در آبکش می گذاریم تا خشک شوند. حالا سیب زمینی و گوجه فرنگی را پوست می گیریم.
سطح سوم
سپس سیب زمینی ها را به همراه گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و سیر به صورت دانه های ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قهوه ای شوند.
مرحله پنجم
سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. حالا بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله ششم
وقتی گوجه و بادمجان ها کاملاً پختند، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ آن روشن شود. حالا مقدار کمی آب به تابه اضافه کنید تا مواد کاملا بپزند.
مرحله هفتم
سپس آب لیمو را به تابه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. در آخر تخم مرغ را در بشقاب مورد نظر می ریزیم و با نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2