آشپزی

طرز تهیه یتیمچه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه یاتیمچه

یتیمچه یکی از غذاهای لذیذ و ساده ایرانی است که طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه یاتیمچه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 5 عدد وسط
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
سیب زمینیها 1 قطعه
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
پودر زردچوبه و آویشن کافی

طرز تهیه یاتیمچه

مرحله اول

من آماده می کنم یه یتیم خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آن ها را کاملا جدا می کنیم و سپس به صورت مکعبی درشت برش می دهیم و نمک می پاشیم تا 30 دقیقه بماند.

مرحله دوم

بعد از این مدت بادمجان ها را فشار می دهیم تا سم آنها گرفته شود و تلخی آنها از بین برود سپس آنها را می شوییم و در آبکش می گذاریم تا خشک شوند. حالا سیب زمینی و گوجه فرنگی را پوست می گیریم.

سطح سوم

سپس سیب زمینی ها را به همراه گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و سیر به صورت دانه های ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قهوه ای شوند.

مرحله پنجم

سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. حالا بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله ششم

وقتی گوجه و بادمجان ها کاملاً پختند، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ آن روشن شود. حالا مقدار کمی آب به تابه اضافه کنید تا مواد کاملا بپزند.

مرحله هفتم

سپس آب لیمو را به تابه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. در آخر تخم مرغ را در بشقاب مورد نظر می ریزیم و با نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا