آشپزی

طرز تهیه یرالما یومورتا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه یرالما یومورتا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه جرالما یومورتا

یرالما یومورتا یکی از غذاهای ساده و لذیذ شهر تبریز است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه جرالما یومورتا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 4 عدد
یک تخم مرغ 4 عدد
پیاز قرمز 1 قطعه
جعفری 1 دسته کوچک
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه جرالما یومورتا

مرحله اول

برای تهیه جرالما یومورتا به روش تبریزی ابتدا سنگ پا را آماده می کنیم سپس آن را شسته و در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس پوست سیب زمینی ها را کاملا و تمیز می شوییم سپس روی سنگ ها می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را در کیسه فریزر قرار می دهیم و درب آن را محکم می بندیم.

سطح سوم

حالا یک قابلمه مناسب آب را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس تخم مرغ ها را داخل قابلمه می گذاریم. سپس درب قابلمه را می بندیم سپس تخم مرغ ها را به مدت 20 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کاملا بپزند.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس جعفری را روی تخته گوشت قرار دهید و ریز خرد کنید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را ورقه های متوسط ​​می کنیم سپس با جعفری خرد شده مخلوط می کنیم. سپس وقتی سیب زمینی ها کاملا پخته شد، حرارت را خاموش کنید، سپس نان پیتا را روی سطح کار قرار دهید.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی ها را روی نان می گذاریم سپس با گوشت کوب می زنیم تا کاملا له شوند و روی نان له شوند. سپس مقداری روغن روی سیب زمینی ها میمالیم تا از حرارت سیب زمینی ها کاملا آب شود و داخل سیب زمینی های له شده برود.

مرحله هفتم

در این مرحله تخم مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و پوست آن ها را جدا کرده و به صورت گرد یا مکعبی برش می دهیم. سپس تخم مرغ خرد شده را به همراه جعفری روی پوره سیب زمینی بریزید.

مرحله هشتم

در آخر مقداری نمک و فلفل روی غذا بپاشید و سپس نان را به شکل لقمه در بیاورید. سپس جرالما یومورتا را به سلیقه خود همراه با ترشی و گوجه و کره و دوغ سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا