فرق بادام زمینی و بادام برزیلی و آشنایی با تفاوت های بادام زمینی و بادام برزیلی
فرق بادام زمینی و بادام برزیلی
فرق بادام زمینی و بادام برزیلی ؛ آشنایی با تفاوت های بادام زمینی و بادام برزیلی همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فرق بادام زمینی و بادام برزیلی
آجیل برزیلی سرشار از سلنیوم، مس، فسفر و منیزیم است اما بادام زمینی دارای ویتامین B3، فولات، ویتامین B5، منگنز و آهن بیشتری است.
بادام برزیلی نسبت به بادام زمینی محتوای سلنیوم بسیار بیشتری دارد.
بادام برزیلی سه برابر بیشتر از بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است.
آشنایی با دیگر خواص بادام برزیلی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بادام برزیلی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با بادام برزیلی
بادام برزیلی، آجیل بومی جنگلهای بارانی آمازون برزیل است و مزایای فراوانی دارد. بادام برزیلی منبع سلنیوم است که برای چندین عملکرد بدن حیاتی محسوب میشود. از تنظیم تیروئید گرفته تا تقویت سیستم ایمنی، فواید بادام برزیلی به حساب میآیند. شما میتوانید با از بارجیل، یک آجیل مفید دیگر را به به رژیم غذایی خود اضافه کنید. البته، مانند هر ماده غذایی دیگر، مصرف زیاد از حد این آجیل نیز میتواند مشکلاتی را به وجود آورد.
بادام برزیلی از انواع بادام و یک نوع آجیل غنی از مواد مغذی و خوشمزه است که جزو درختان بومی کشورهای آمریکای جنوبی از جمله ونزوئلا، کلمبیا، پرو و برزیل محسوب میشود. این آجیل از قاره آمریکای جنوبی صادر میشود و در دسترس مردم جهان قرار میگیرد.
دانههای بادام برزیلی را میتوان بهصورت خام یا برشته و به همراه خوراکیهای دیگر مصرف کرد. این دانهها در داخل یک پوسته گرد و نارگیل مانند، در بخشهای نارنجی رشد میکنند. وقتی این پوسته باز میشود، حدود ۱۲ تا ۲۰ مغز بادام برزیلی را مشاهده میکنیم. تولید بادام برزیلی در سالهای اخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. بنابراین، اکنون قطع این درختان غیر قانونی محسوب میشود و با توجه به کاهش تولید بادام برزیلی، بسیاری انتظار دارند قیمتها در سالهای آینده افزایش یابد.
مقدار مصرف بادام برزیلی
مصرف یک الی دو عدد بادام برزیلی در روز نیاز بدن شما را تامین می کند ولی مصرف تا شش عدد در روز هم مشکلی ندارد.
بادام برزیلی از کجا بخریم
این بادام را می توانید به صورت اینترنتی و یا از آجیل فروشی های بزرگ تهیه کنید.با سرچ ساده در شهر خود می توانید مکان های دارای این بادام را در شهر خود پیدا کنید.
بادام برزیلی در بارداری
مصرف بادام زمینی در بارداری منعی ندارد، ولی باید حتما آن را در تعداد کم مصرف کنید تا خطری برای مسمومیت و آلرژی مادر و فرزند وجود نداشته باشد. سعی کنید آن را با سایر آجیلهای سالم مانند گردو، بادام و ماکادمیا که مصرف آنها در دوران بارداری ایمن است، مخلوط کنید.
بادام برزیلی در ایران
درخت آجیل برزیلی با نام علمی brazil nuts درختی بزرگ است که عمری بلای ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ سال دارد. این گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبی مخصوصاً کشورهای برزیل، ونزوئلا و کلمبیا میباشد. قطع این درخت در برزیل ممنوع است و فقط در جنگلهای بومی خد محصول میدهد. این گیاه از طریق بذر تکثیر میشود و ارتفاع آن به ۵۰ متر میرسد.
مشخصات ظاهری درخت آجیل برزیلی:
درخت آجیل برزیلی درختی بزرگ با پوستی صاف، خاکستری و ایستاده است که تا نیمه بدون شاخه بوده و بخشهای آخر آن، شاخههایی بلند و گسترده دارد که قطر آن به ۲ متر میرسد. برگهای این درخت ساده، دندانهدار و سبز رنگ است که طول آن ۲۵ تا ۳۵ سانتیمتر و پهنای آن ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر میباشد. در فصل بهار گلهایی کوچک، زیبا و سبز روشن روی شاخه گیاه ظاهر شده و در آخر به میوه تبدیل میشود. این میوهها کپسولی شکل و با قطر ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر است که پوست بیرونی آن شبیه پوست نارگیل بوده و ضخامتی به اندازه ۴ تا ۵ سانتیمتر دارد. میوههای درخت آجیل برزیلی ۱۴ تا ۱۵ ماه بعد از گرده افشانی میرسد.
فصل کاشت درخت آجیل برزیلی:
زمان مناسب برای کاشت این گیاه فصل بهار میباشد.
میزان بذر مورد نیاز در هر متر مربع:
از آنجا که فاصله کاشت بذر درخت آجیل برزیلی ۱.۵ تا ۳ متر است به همان اندازه میتوانید میزان بذر مورد نیاز خود را تهیه کنید.
شرایط کاشت درخت آجیل برزیلی:
این گیاه از طریق بذر تکثیر میشود. لازم است که شما قبل از کاشت به چند نکته توجه داشته باشید.
خاک: خاک مناسب برای کاشت و رشد این گیاه، خاک عمیق، حاصلخیز و با زهکشی مناسب میباشد.
آب: این گیاه برای رشد به آبیاری کم و خاک مرطوب نیاز دارد.
دما: دمای ایدهآل برای رشد درخت آجیل برزیلی ۱۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد میباشد و دمای مناطق گرم و مرطوب را برای رشد ترجیح میدهد.
نور: درخت آجیل برزیلی برای رشد آفتاب کامل و مکان نیمه سایه نیاز دارد.
بعد از توجه به این نکات برای کاشت بذری، ابتدا بذرها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب خیس کنید و هر ۸ ساعت این کار را تکرار کنید. این کار باعث شل شدن پوست بیرونی بذر برای جوانهزنی میباشد. وقتیکه نشانهای از جوانه دیدید پوست بیرونی بذر را جدا کرده و آنها را در ظرف شیشهای با خاک مرطوب به عمق ۲ تا ۴ سانتیمتر بکارید و آبیاری کنید. سپس با پارچه ضخیم روی آن را بپوشانید و بعد از جوانه زدن بذرها را به بیرون و محیط آفتابی منتقل کنید. وقتیکه جوانهها به اندازه معینی رسیدند میتوانید آنها را به زمین اصلی منتقل کنید و با فاصله مناسب در خاک بکارید.
فرق بادام زمینی و بادام برزیلی
آجیل برزیلی سرشار از سلنیوم، مس، فسفر و منیزیم است اما بادام زمینی دارای ویتامین B3، فولات، ویتامین B5، منگنز و آهن بیشتری است.
بادام برزیلی نسبت به بادام زمینی محتوای سلنیوم بسیار بیشتری دارد.
بادام برزیلی سه برابر بیشتر از بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است.
قیمت بادام زمینی برزیلی
قیمت این نوع بادام در پاییز سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون تومان می باشد.