آشپزی

فوت فن حبوبات در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت فن حبوباتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای فن لوبیا

پای فن لوبیا و راز طعم لوبیا و نوک لوبیا چیست سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پختن حبوبات از جمله نخود، لوبیا، عدس و ماش به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم خوب بسیار جالب است. در زیر به چند نکته مهم در مورد پخت حبوبات اشاره می کنیم:

برای پخت حبوبات بهتر است از آب جوش استفاده شود. زیرا آب جوش، لوبیا را سریعتر می پزد و توانایی جذب آب و مواد مغذی بیشتری را فراهم می کند.

قبل از شروع به جوشاندن حبوبات، مناسب است آنها را بشویید و حداقل چند ساعت در آب خیس کنید. این عمل باعث کاهش زمان پخت غلات و افزایش بهره وری از مواد مغذی آنها می شود.

همچنین قبل از جوشاندن حبوبات مناسب است آنها را در آب کمی نمک قرار دهید تا آب آن کاملا جذب شود.

برای پخت حبوبات از قابلمه یا تابه ای استفاده کنید که اندازه آن مناسب باشد تا حبوبات به راحتی جا بیفتند و در حین پخت به طور یکنواخت مخلوط شوند.

هنگام پختن حبوبات از حرارت کم استفاده کنید تا از سوختن زودرس آنها جلوگیری کنید.

مهم نیست که پوست باقالی در حین پخت جدا شود یا نه، مهمتر این است که لوبیای پخته شده نرم و لطیف باشد.

برای افزایش طعم و عطر حبوبات می توانید از ادویه های مختلف مانند زردچوبه، زنجبیل، دارچین و … استفاده کنید.

طرز پخت سریع لوبیا

برای افزایش سرعت پخت حبوبات مانند لوبیا و نخود می توانید از روش خیساندن استفاده کنید. برای این منظور قبل از پختن حبوبات، آنها را حداقل چند ساعت خیس کنید تا زمان پخت کاهش یابد. از طرفی توصیه می شود حبوبات را چندین بار با آب تمیز بشویید و در انتها آب آن را عوض کنید تا به حداقل برسد.

اگر فرصتی برای خیساندن حبوبات برای مدت طولانی وجود دارد، روش جوشاندن آن نیز می تواند مفید باشد. ابتدا حبوبات را در آب جوش بریزید و بعد از جوش آمدن به مدت یک ساعت در آب داغ نگه دارید تا آب آن به خوبی جذب شود. سپس حبوبات را از آب خارج کرده و در قابلمه بریزید. همچنین قبل از اینکه آب جوش را روی حبوبات بریزید، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا آب جوش از داخل حبوبات عبور کند و زمان پخت حبوبات کاهش یابد. بهتر است از خیس کردن حبوبات با آب سرد خودداری شود. زیرا ممکن است زمان پخت لوبیا را افزایش دهد.

روش های دیگر برای پخت سریع لوبیا

برای پخت سریع حبوبات باید مراقب باشید که در ابتدای پخت حبوبات نمک اضافه نکنید. زیرا ممکن است زمان پخت آنها افزایش یابد. بهتر است در آخرین مراحل پخت به حبوبات نمک اضافه کنید تا با طعم مناسب سریع بپزند.

روش های مختلفی برای پخت سریع لوبیا وجود دارد. به عنوان مثال می توانید حبوبات را در قابلمه بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید. این روش تورم حبوبات را بهبود می بخشد و نیازی نیست تا یک ساعت آنها را در قابلمه قرار دهید.

برای تسریع در پخت حبوبات می توانید یک عدد خیار تازه را به آب جوش داخل قابلمه اضافه کنید. این عمل باعث می شود که حبوبات سریع بپزند و در کنار خیار قرار گیرند. همچنین، در میان راه حل های دیگر، می توانید در حین پختن حبوبات، کیسه پارچه ای را با زیره پر کرده و ببندید. این می تواند به سرعت پخت لوبیا و بهبود پف آنها کمک کند.

نکات مهم در پخت حبوبات

برای پخت سریع لوبیا، خوب است آن ها را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید تا سرعت پخت آن ها افزایش یابد. ابتدا لوبیاها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آنها را کاملا با آب بپوشانید. در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم ببندید. برای کاهش پف حبوبات، هنگام پخت حتما قسمت های سفید آن را جدا کنید. علاوه بر این، افزودن یک قاشق چای‌خوری سرکه به آب برای پخت لوبیا می‌تواند به کاهش تورم آن‌ها کمک کند. در انتها بعد از جوشاندن حبوبات، آن ها را چند دقیقه در آب سرد قرار دهید و سپس آب آن را خالی کنید تا باقالی ها خارج شده و پف آن ها کم شود.

مدت زمان خیساندن لوبیا

نخودفرنگی: برای بهبود بهره وری در فرآیند خیساندن نخودفرنگی، مناسب است بین 8 تا 10 ساعت زمان صرف شود. همچنین برای پخت نخود می توانید بین 60 تا 90 دقیقه بسته به نوع آن تخمین بزنید.

لوبیا چیتی: بهترین روش برای پخت لوبیا چیتی این است که آن ها را به مدت 8 تا 12 ساعت خیس کنید. زمان پخت لوبیا چیتی بین 70 تا 90 دقیقه تنظیم شده است.

لوبیا قرمز: برای عملکرد بهتر در فرآیند خیساندن، لوبیا قرمز را باید 10-12 ساعت خیس کرد و 45-50 دقیقه پخت.

تکنیک های جالب و زیبا

لوبیا چشم بلبلی: برای بهترین نتایج آشپزی توصیه می شود لوبیا چشم بلبلی را به مدت 10 تا 12 ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید. سپس می توانید آن را در آب جوش به مدت 45 تا 50 دقیقه بجوشانید.

لوبیا سفید: برای بهبود نتایج پخت، لوبیا سفید را باید 10 تا 12 ساعت قبل از پخت در آب خیس کنید. سپس می توانید آن را به مدت 70 تا 90 دقیقه در آب جوش بجوشانید.

لوبیا سیاه: برای بهترین نتیجه در هنگام پخت لوبیا سیاه، توصیه می شود قبل از پخت آن را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید و به مدت 55 تا 60 دقیقه بپزید.

لپه: هنگام پخت لپه نیازی نیست ابتدا آن را خیس کنید و می توانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در آب جوش بپزید.

حبوبات: برای پخت لوبیا باید 8 تا 12 ساعت قبل از پخت آن را در آب خیس کنید. سپس می توانید آن را به مدت 90 دقیقه در آب جوش بجوشانید.

حبوبات مخصوص باقالاقاتق: برای خیساندن حبوبات مخصوص باقالاقات باید 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید و زمان پخت حدود 45 تا 50 دقیقه خواهد بود.

نخود سبز خشک: برای بهترین نتیجه پخت، توصیه می شود نخود سبز خشک را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید و زمان پخت حدود 1 ساعت تا 90 دقیقه است.

محلول لوبیا آهسته پخت لوبیا با بیکینگ پودر سایت چگونه سرکه هنگام پختن لوبیا کار می کند جوش شیرین لوبیا پخت دلیل برای پوسته لوبیا خیس کردن لوبیا با نمک خیس کردن نخود سایت، اگر نخود پخته نشد چه باید کرد.

ماش: در مورد ماش نیازی نیست از قبل آن را خیس کنید و فقط باید بین 30 تا 40 دقیقه آن را بپزید.

عدس: برای پختن سریع عدس، نیازی به خیس کردن آن نیست، کافی است 30 تا 40 دقیقه با حرارت زیاد بجوشانید.

عدس دال: برای پختن عدس دال نیازی به خیس کردن آن نیست و فقط باید 15 تا 30 دقیقه آن را بپزید.

راه حل های ساده برای کاهش نفخ

برای تهیه حبوبات قبل از پخت، آن ها را به مدت 8 تا 48 ساعت در آب گرم خیس کنید و هر 2 ساعت آب خیساندن را عوض کنید.

بعد از خیس کردن لوبیا، آنها را در یک دستمال نخی قرار دهید و به آرامی پوست آنها را بمالید. این باعث کاهش تورم آنها می شود.

در حین پخت، می توانید هویج، پیاز، مقداری رزماری و کرفس را به حبوبات خود اضافه کنید. همچنین از ادویه های گرم و خشک مانند زیره، زنجبیل و دارچین یا مقداری زنجبیل خشک استفاده کنید.

بعد از پختن حبوبات، آنها را حداقل 8 تا 10 ساعت بپزید.

به یاد داشته باشید که از خوردن لوبیا همزمان با سایر نفخ ها مانند سیب زمینی پخته خودداری کنید.

2 تا 3 ساعت قبل از مصرف حبوبات از مصرف میوه خودداری کنید. زیرا خود میوه ها باعث نفخ می شوند و مصرف حبوبات بلافاصله بعد از مصرف میوه ها باعث افزایش نفخ می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا