فوت و فن آبگوشت به و بادمجان قمی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آبگوشت به و بادمجان قمیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و تکنیک آبگوشت با و بادمجان قمی
هنر و تکنیک آبگوشت با و بادمجان قمی راز طعم آب بادمجان قمی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت به و بادمجان مانند اشکنه قمی، آبگوشت یکنی قمی و آبگوشت گل کلم قمی از غذاهای سنتی ایرانیان در شهر قم هستند. طعم ترش و شیرین این غذاها آنها را از آبگوشت های معمولی متمایز می کند. وجود بادمجان در این غذا خواص آن را بسیار افزایش داد و طعم دلچسب و لذیذی به آن اضافه کرد.
مواد لازم برای پخت آبگوشت
گوشت ماهیچه ای با استخوان: حدود 750 گرم
عدس یا نخود: 1 فنجان فرانسوی دسته دار
بادمجان: 2-3 عدد
کره: 150 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد
نعناع فلفلی: به مقدار لازم
تا: 1 عدد
آموزش پخت آبگوشت و بادمجان قمی
برای تهیه آب بادمجان ابتدا عدس یا نخود را با دقت بشویید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت دایره ای یا عمودی برش دهید. روی این بادمجان ها کمی نمک بپاشید و یک ساعت صبر کنید تا تلخی آنها برطرف شود. پیاز را خرد کرده و در تابه ای با روغن داغ بریزید. سپس پیاز را سرخ کنید و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا پاستا قهوه ای شود. سپس گوشت را به تابه اضافه کرده و بعد از اینکه کمی سرخ شد، کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت نیم پز شود. در این مرحله عدس یا نخود خیس شده را به گوشت اضافه کرده و ادامه دهید.
سپس بادمجان ها را با آب سرد بشویید و به صورت حلقه ای یا برش های عمودی برش دهید. سپس بادمجان ها و کلم را به آبگوشت اضافه کنید. در این غذا معمولا بادمجان سرخ نمی شود اما برخی برای تغییر طعم از بادمجان سرخ شده استفاده می کنند. بهتر است بادمجان ها را مربعی برش دهید و به آب گوشت اضافه کنید. همچنین چون دم در می روید، بادمجان ها را پوست نگیرید و به آبگوشت اضافه کنید.
در این مرحله از تهیه آب بادمجان، تابه ای را با کمی روغن روی شعله گاز قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، مقداری جوجن خشک به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نعنا داغ را از روغن خارج کرده و چند ساعت صبر کنید تا آبگوشت کاملا پخته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های انار تازه یا کدو را به آبگوشت اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. در مرحله آخر در 10 دقیقه آخر پخت، جوجن داغ را به آبگوشت اضافه کنید و سپس غذا را در ظرف های مناسب بریزید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
هنر و تکنیک آبگوشت با و بادمجان قمی
برای تهیه این آبگوشت بادمجان قمی می توانید به جای عدس از لوبیا سفید و نخود استفاده کنید. به عنوان یک گزینه دیگر می توانید 150 گرم نخود را به این آبگوشت اضافه کنید.
طعم این آبگوشت را می توان با افزودن 100 گرم برنج به آن بهبود بخشید.
برای طعم بهتر می توانید از گوشت سرد در این آبگوشت استفاده کنید.
هر چه این آبگوشت بیشتر روی شعله کم گاز بپزد خوشمزه تر می شود. توصیه می شود آبگوشت را حداقل 5-6 ساعت گرم کنید تا کاملا بپزد.
برای افزایش شیرینی و تنوع در طعم غذا می توانید مقداری رب انار به آب بادمجان اضافه کنید.