آشپزی

فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیرهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پختن آبگوشت با سرکه و آب میوه

هنر آبگوشت، سرکه و آبمیوه راز یک آبگوشت خوشمزه در سرکه و آب آن است در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آشپزی ایرانی آبگوشت را به عنوان یکی از بهترین روش های تهیه گوشت اصیل می شناسد.

با کاهش زمان پخت و استفاده از حرارت کمتر، آبگوشت تقویت شده و طعم و لذت فوق العاده ای را به ارمغان می آورد.

آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی در شهر قم رایج است. آبغوشت در این شهر انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به آبگوشت هویج برگ دار و آبغوره خربزه اشاره کرد.

آبگوشت یکی دیگر از غذاهای معروف قم است.

میوه بهی قسمت گوشتی خشک و ریز دارد و طعمی ترش و تقریباً گازدار دارد. پس از پختن آن طعم و بوی بسیار خوشمزه تری به دست می آید. این میوه حاوی ویتامین های A و B، نمک های کلسیم و تانن است. علاوه بر این، این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب است.

مواد لازم برای پخت آبگوشت

گوشت کبابی چند تکه 500 گرم

بوچ، پوست کنده و خرد شده 3 عدد

پیاز 1 عدد، ربع شده

2 سیب سبز، پوست کنده و خرد شده

نصف پیمانه سرکه

لوبیا قرمز خیس شده 2 فنجان

پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل

روش پخت آبگوشت با سرکه و آب میوه

برای تهیه سرکه شیره ابتدا یک لیتر آب انگور را در قابلمه ای بجوشانید و سپس دو فنجان سرکه به آن اضافه کنید. مواد را به نسبت 10 به 1 مخلوط کنید.

در حین جوشیدن یک دسته جوجن تازه و تمیز به قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید.

هنر آبگوشت خوشمزه طرز تهیه آبگوشت مهمانی آبگوشت حبوبات آبگوشت 4 نفره آبگوشت اصیل تهران طرز تهیه آبگوشت تهرانی آبگوشت چکشی

محلول را فیلتر کرده و از آن استفاده کنید. اگر قصد ندارید سرکه آب میوه را برای مدت طولانی نگهداری کنید، نیازی به انجام فرآیند غلیظ شدن نیست.

در یک قابلمه بزرگ گوشت، پیاز و حبوبات را با دو لیتر آب بریزید و حرارت را زیاد کنید. وقتی به جوش آمد، کف گوشت جمع می شود.

در پایان دو ساعت پخت، سیب و برنج را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

سپس حرارت را زیاد کنید تا قابلمه روی قلاب بیفتد. در این مرحله درب قابلمه را تا نیمه باز کنید و حرارت را کم کنید.

10 دقیقه قبل از اینکه آبگوشت را از قابلمه خارج کنید، آب سرکه را به مواد اضافه کنید.

برای تزیین می توانید آبگوشت را با دارچین بپاشید.

اگر برای آب میوه گیری به سرکه دسترسی ندارید، می توانید از دارچین یا ترکیبی از سرکه و شکر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا