فوت و فن آش اسفناج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش اسفناجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پختن اسفناج
پختن و جوشاندن اسفناج راز طعم سوپ اسفناج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آش به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی ایران با تنوعی بی نظیر در سراسر کشور طبخ می شود و یک غذای کامل محسوب می شود. وقتی هوا سرد می شود، علاقه بیشتری به پخت و پز و آشامیدن آش در بین خانواده ها ایجاد می شود و حس گرما و آرامش را در فصول سرد سال فراهم می کند.
سوپ اسفناج که به دلیل داشتن طعم مطبوع و میزان بالای آهن و پروتئین به دلیل وجود اسفناج معروف است، یکی از غذاهای مورد علاقه است. این سوپ به راحتی تهیه می شود و می توانید به سرعت این غذای گرم و نشاط آور را تهیه کنید و در شب های سرد زمستان در کنار خانواده نوش جان کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و آموزش طرز تهیه این سوپ مقوی با ما همراه باشید.
محصولات لازم برای تهیه سوپ اسفناج
اسفناج: نیم کیلوگرم
عدس: نصف فنجان
برنج نیم دانه: یک چهارم پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: 3 قاشق غذاخوری
سیرداغ: یک قاشق غذاخوری
نعنا داغ: 5 قاشق غذاخوری
پنیر کوتاژ: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ اسفناج
قبل از شروع تهیه این سوپ خوشمزه، برنج را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. سپس اسفناج را با دقت بشویید و درشت خرد کنید و در قابلمه ای مناسب برای جوشاندن سوپ قرار دهید. عدس و برنج خیس خورده را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و در دو لیتر آب بریزید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید اسفناج، عدس و برنج دم بکشد. این مرحله حدود 45 دقیقه طول می کشد.
وقتی اسفناج، عدس و برنج کاملا پخته شد، پیاز و سیر تفت داده شده را اضافه کنید. آرد را با نیم لیتر آب سرد مخلوط کرده و به مخلوط سوپ اضافه می کنیم تا سوپ کمی غلیظ شود. 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بجوشد سپس فلفل چیلی را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه حرارت را خاموش کنید. اکنون سوپ آماده سرو است. در ظرف های مورد نظر بریزید و به سلیقه خود با پنیر دلمه و فلفل چیلی و فلفل چیلی تزئین کنید.
هنر پختن اسفناج
هنگام شستن اسفناج مراقب باشید زیرا ممکن است حاوی ذرات ریز شن باشد. توصیه می شود اسفناج را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا دانه های ماسه به ته برود. سپس با احتیاط برگ های بالایی را جدا کرده و با آب سرد بشویید تا از برگشت شن به برگ ها جلوگیری شود. قبل از بریدن اسفناج، آن را بشویید تا مواد مغذی آن حفظ شود. اسفناج را فقط در صورت نیاز بپزید و از نگهداری آن به صورت پخته خودداری کنید. هنگام خرید، به دنبال برگ های تازه نرم باشید، زیرا برگ های ضخیم کهنه برای این سوپ مناسب نیستند. اسفناج را به قطعات چهار سانتی متری برش دهید.
مراقب باشید که آب زیادی به سوپ اضافه نکنید. اسفناج هنگام پختن آب آزاد می کند. اگر آب زیاد اضافه شود، سوپ خیلی رقیق و فاقد قوام می شود.
این سوپ معمولا با رنگ سبز زیبا سرو می شود اما برای لذت بیشتر می توانید آن را با پنیر دلمه یا دوغ ترش میل کنید.
برای تهیه این سوپ برنج نیم پز توصیه می شود. اگر به برنج نیم دانه دسترسی ندارید، تمام برنج را خیس کنید و بعد از خیس خوردن در دست فشار دهید تا کمی له شود.